linkinparkmm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyunma mesaj atan sen Misin dostum?Dikkat oyun yuksek derecede bagimlilik icerirBasladiginiz an birakamazsiniz
Evet dostum level ve online sartlarimi yazdim uygunsa ittifaga alirmisinOyunma mesaj atan sen Misin dostum?
Aldım ama biİm itfakın bölgeye gelmen şart arkadaşlar ilginecenel gezegrn konusundaEvet dostum level ve online sartlarimi yazdim uygunsa ittifaga alirmisin
Tamam dostum telefon numaramı yazdım oyundan whatsapp grubu gibi bir şey varsa eğer alırmısın ?Aldım ama biİm itfakın bölgeye gelmen şart arkadaşlar ilginecenel gezegrn konusunda
numaramı attım meaaj atarsan eklerimTamam dostum telefon numaramı yazdım oyundan whatsapp grubu gibi bir şey varsa eğer alırmısın ?
Oyunu indirip baksam klana alinma olurmu ?numaramı attım meaaj atarsan eklerim
Tabiki elimizden gelegeleni yaparız.oyundna bana msj atarsan en iyivşekilde ilgilenirim yada bana tam ismini yaz ben mesaj atayım whatsapp tan haberleşelimOyunu indirip baksam klana alinma olurmu ?
Kardesim suan indiriyorum isim Emre EfeTabiki elimizden gelegeleni yaparız.oyundna bana msj atarsan en iyivşekilde ilgilenirim yada bana tam ismini yaz ben mesaj atayım whatsapp tan haberleşelim
Güncel
GÜncel1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?