linkinparkmm
Üye
Galaxy on Fire:İttifaklar (v1.11.1)
Galaxy on Fire 2 yi çoğu bilim kurgu hayranı oynamıştır.Aynı yapımcıdan online stateji tarzında yerni bir oyun.Bİraz bahsetmek gerekirse oyun OGame ye benziyor ama 3d grafiklele oluşturulmuş hali gibi oldukça etkileyici.Böyle etkşileyici bir oyun türk kullanıcılar tarafında pek bilinmiyor bu yüzden burada tanıtma gereği duydum
Oyunda oldukça büyük bir ittifakımız var W3 server'ında 2. liğe kadar yükseldik şimidi ise aramızdaki işe yaramazlardan kurtulup yeni bir yapılanmaya gittik ve çoğunluğu türklerden oluşan bi yapılanma.Aramızda aktif olucak savaşlarda sabahlayabilecek ,whatsapp kullanabilen oyuncular arıyoruz.Her türlü yardımı yapacağız.İttifakımızın adı [-U-]The Unsullied
Oyun içinde adım: GokTurk
NOT:OYUN TAMAMIYLA TÜRKÇEDİR
play store linki:
APK:
İttifakımızn bulunduğu bölüm
SAVAŞ SIRASINDA
TAŞIYICI
Oyunda oldukça büyük bir ittifakımız var W3 server'ında 2. liğe kadar yükseldik şimidi ise aramızdaki işe yaramazlardan kurtulup yeni bir yapılanmaya gittik ve çoğunluğu türklerden oluşan bi yapılanma.Aramızda aktif olucak savaşlarda sabahlayabilecek ,whatsapp kullanabilen oyuncular arıyoruz.Her türlü yardımı yapacağız.İttifakımızın adı [-U-]The Unsullied
Oyun içinde adım: GokTurk
NOT:OYUN TAMAMIYLA TÜRKÇEDİR
play store linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
APK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İttifakımızn bulunduğu bölüm
SAVAŞ SIRASINDA
TAŞIYICI
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız