Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
itsdagram şu anda ucretsiz kacırmayın
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
itsdagram şu anda ucretsiz kacırmayın
İnstagram uygulamaları icindeki en iyi ve iddialısı olan itsdagram şu anda magazada ücretsiz kaçırmayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PureFood
Üye
Instagram kullanmasam da indirme amacım belli; bi gün lazım olur
serinaga
Üye
karaelci
Üye
itsdagram ı kurdum ama üyelik alamıyorum. Siz de de aynı sorun var mı?
bulutsuzgece
Üye
Ücretsiz sürümünde üyelik alma yoktu bildiğim kadarıyla.
Ücretli sürümünde var üyelik alma ve diğer bazı özellikler.
Haber için teşekkürler dostum.
Her ne kadar kullanmasam da ben de indirdim bir gün lazım olursa diye.
karaelci
Üye
Evet ücretsiz sürümde üyelik alınmıyor. Ücretli sürümünü deneme olarak indirdim ama üye olmak için satın alın diyor. Ne anladım ben bu işten. Üye olmadan da kullanamıyorsunuz.
smltrl
Üye
Ben üyelik aldım az önce ücretsiz sürümden
kaltintop
Üye
daha evvel kardeşimin ipadinden üyelik aldığım için ihtiyacım olmadı üyelik almaya. fakat başta üye olduğumu unuttuğum için üye ol a bastım ve pencere açılmıştı sorunsuz
OttomaN TigeR
Üye
nanotex
Üye
Uygulamayı indirdim, üyelik açtım. Güzel Henüz hiç foto yüklemedim ancak tam olarak tatmin olmam için resmi uygulamanın gelmesi gerek beklemedeyiz
kaygisiz43
Üye
abi
csH
Üye
musicianfaruk
Üye
Ücretli halide hala mağazada.. Acaba farkları neler ? mesela ilk gözüme çarpan ikisinin ikonları farklı
Bu sanırsam Free Plus. hastag yok arkadaş etiketleme aktif değil ve diğerinde nasıl bilmiyorum ama filtreler çok dandik. Instagramdaki diğer efektler yok. Resmi uygulama gelene kadar rahat yok
Bu sanırsam Free Plus. hastag yok arkadaş etiketleme aktif değil ve diğerinde nasıl bilmiyorum ama filtreler çok dandik. Instagramdaki diğer efektler yok. Resmi uygulama gelene kadar rahat yok