itsdagram şu anda ucretsiz kacırmayın

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
itsdagram şu anda ucretsiz kacırmayın
İnstagram uygulamaları icindeki en iyi ve iddialısı olan itsdagram şu anda magazada ücretsiz kaçırmayın.

• Beğen
Tepkiler: nanotex, bulutsuzgece, n000k ve 1 kişi daha

PureFood

PureFood

Üye
Instagram kullanmasam da indirme amacım belli; bi gün lazım olur :D

serinaga

serinaga

Üye
:tşk:

karaelci

karaelci

Üye
itsdagram ı kurdum ama üyelik alamıyorum. Siz de de aynı sorun var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ücretsiz sürümünde üyelik alma yoktu bildiğim kadarıyla.
Ücretli sürümünde var üyelik alma ve diğer bazı özellikler. :hmmm

Haber için teşekkürler dostum.
Her ne kadar kullanmasam da ben de indirdim bir gün lazım olursa diye. :kıskıs:

karaelci

karaelci

Üye
Evet ücretsiz sürümde üyelik alınmıyor. Ücretli sürümünü deneme olarak indirdim ama üye olmak için satın alın diyor. Ne anladım ben bu işten. Üye olmadan da kullanamıyorsunuz.

smltrl

Üye
Ben üyelik aldım az önce ücretsiz sürümden

kaltintop

kaltintop

Üye
daha evvel kardeşimin ipadinden üyelik aldığım için ihtiyacım olmadı üyelik almaya. fakat başta üye olduğumu unuttuğum için üye ol a bastım ve pencere açılmıştı sorunsuz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

nanotex

nanotex

Üye
Uygulamayı indirdim, üyelik açtım. Güzel :) Henüz hiç foto yüklemedim ancak tam olarak tatmin olmam için resmi uygulamanın gelmesi gerek :) beklemedeyiz

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
:tşk: abi

csH

csH

Üye

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ücretli halide hala mağazada.. Acaba farkları neler ? mesela ilk gözüme çarpan ikisinin ikonları farklı

nanotex

nanotex

Üye
Ücretli halide hala mağazada.. Acaba farkları neler ? mesela ilk gözüme çarpan ikisinin ikonları farklı
Bu sanırsam Free Plus. :D hastag yok arkadaş etiketleme aktif değil ve diğerinde nasıl bilmiyorum ama filtreler çok dandik. Instagramdaki diğer efektler yok. Resmi uygulama gelene kadar rahat yok :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

Bu sanırsam Free Plus. :D hastag yok arkadaş etiketleme aktif değil ve diğerinde nasıl bilmiyorum ama filtreler çok dandik. Instagramdaki diğer efektler yok. Resmi uygulama gelene kadar rahat yok :)

Aynen katılıyorum . Ama şunu düşünüyorum bu şimdilik görüntüleme ve bildirimler için en ideali . Onun haricinde filtre yok . Ama görünüş şahane .

nanotex

nanotex

Üye

Aynen katılıyorum . Ama şunu düşünüyorum bu şimdilik görüntüleme ve bildirimler için en ideali . Onun haricinde filtre yok . Ama görünüş şahane .
Aynen ya kötü değil :) Foto yüklüyoruz, yüklenen fotoları görebiliyorum beğenebiliyoruz. Şimdilik yeterli.

theruhix

Üye
Arkadaşlar bi sorum olucak yüklediğinz fotoları paylaşablyormsn face twitterda ve paylaştığnzda instagram mı yazıyor altında ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt