itools yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
itools yardım
"Failed to load iTunes library, are you sure you have installed iTunes (V10+) on your computer"

arkadaslar 10.5 sildim ve itunes 10.5 geri yükledim ama gene tıkladımda hata deyip üsteki yazı cıkıyor tamam a basınca sitesini acıyor lütfen bi yardımcı olun arkadslar lütfen

GrafiXer

GrafiXer

Üye
"Failed to load iTunes library, are you sure you have installed iTunes (V10+) on your computer"

arkadaslar 10.5 sildim ve itunes 10.5 geri yükledim ama gene tıkladımda hata deyip üsteki yazı cıkıyor tamam a basınca sitesini acıyor lütfen bi yardımcı olun arkadslar lütfen

Ne zamandır bu sorunu çözemiyordum sorunu windows 7 64 bit kullanıyordum çaresini bir arkadaşımızın sayesinden çözdüm arkadaşım yapman gereken iTools.exe dosyasını şu klasöre at ;

Xp & windows 7 32 bit için : C:\Program Files \ Common Files \ Apple \ Apple Application Support un icine yapistirin ve programi ordan calistirin.

Windows 7 64 Bit : C:\Program Files (x86) \ Common Files \ Apple \ Apple Application Support un icine yapistirin ve programi ordan calistirin. Bu kadar herşey sorunsuzca çalışmaktadır :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt