itiraf zamanı geldi genjler

Konu Sahibi

şu andan itibaren ocaktan atıldın Evet genjler bir lobi ile daha verdiğimiz mücadelede maxici gençlik olarak elimizden geleni yaptık takdir sizlerindir

Tepkiler: Invoke ve Burak Altun
Ayakta alkışlamak isterdim ama mağlesef ayakta yazdigim mesaj çok verimli olmayacagindan bu eylemi oturarak gerceklestiriyorum haha bu gun ne oldu banaaa

Tepkiler: Burak Altun ve anılbaran
Saldırı yapamamış

Tepkiler: Burak Altun
Göstere göstere de o yazdığım mesaj beyenilirse zaten konu da çok net olarak açığa kavuşmuş oluyor,sadece 2 tane çikolata yemiştim ama demek ki onun katkisi da bu yönde oluyormuş

şu andan itibaren ocaktan atıldın Evet genjler bir lobi ile daha verdiğimiz mücadelede maxici gençlik olarak elimizden geleni yaptık takdir sizlerindir
Ocağı kaybetmek istemiyorum. Acıyın bu aciz vatandaşınıza

Ayakta alkışlamak isterdim ama mağlesef ayakta yazdigim mesaj çok verimli olmayacagindan bu eylemi oturarak gerceklestiriyorum haha bu gun ne oldu banaaa
Gösteriyi ayakta alkışladım oturacak yer yoktu. Beni de bozdunuz la bugün

Tepkiler: kfahaa

kfahaa

Üye
Dağlarda yeşil ot rampada sarı ford Gönlünde yer yoksa ayakta da giderimHatalıysak, aramızda kalsın

kfahaa

Üye
Aşk çekenin, yol gideninGüzellik geçici ise senden niye geçmemiş Kuzu kurdun yol fordun

Yokluğumda rüzgarım eser ee o da size yeter.

Kendime inanamıyorum.

Tepkiler: İhtiyar007 ve kfahaa
Anılbaran . Ahh anılbaran. Bir zamanlar symbian s60v5 ustası. Nokianın ikinci babası. Rambo Ft , sen , 5800 duygulandım

Forum eski canlılığına geri dönüyor gibi