İtiraf Ediyorum

Kurşun kalemle arkadaşımı 2 kaşının arasından yaralamıştım, aklıma geldikçe şaşıyorum nasıl delmişti diye

Tepkiler: .NeXuS.
Kalem demeyin bana ortaokulda kizin biri delirip bana saplamisti koluma

Tepkiler: Sin007 ve .NeXuS.

Sin007

Üye
Ah ah bi gun ogretmenler odasindayoz bas basa ben ve o ben ona bakiyorum o bana sonra yanastim elime aldim onu birde mal gibi parmağımı deldim onunla guzeldi ben ve ögretmenler odasindaki zımba.

Tepkiler: maxirabit ve .NeXuS.
Bizim sınıftaki kaskalın vidayı sokuyo
Sacimla oynuyordu,oynama dedim yine oynadi en sonunda bir on siraya gectim,kiz durdu durdu,sadece bakti sonra çaat diye koluma batirmisti kalemi

Tepkiler: Sin007 ve .NeXuS.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Konu Şimdi Gerçek Amacına Ulaştı

Sacimla oynuyordu,oynama dedim yine oynadi en sonunda bir on siraya gectim,kiz durdu durdu,sadece bakti sonra çaat diye koluma batirmisti kalemi
Bizim sınıftaki hiç acımıyo biri şakadan da olsa karıştı mı delip geçiyo adamı Harbi sorunları var bu satanist herifin

Tepkiler: maxirabit, Sin007 ve .NeXuS.
Ah ah bi gun ogretmenler odasindayoz bas basa ben ve o ben ona bakiyorum o bana sonra yanastim elime aldim onu birde mal gibi parmağımı deldim onunla guzeldi ben ve ögretmenler odasindaki zımba.
Beden ogretmeniz fazla gerilip basket atmaya calisirken,midesinde fazla gaz skstgndan,tam topu atarken boghk diye kolkulu kokulu sarimsakli etrafin havasini bozmustu,topun rengini bile soldurmustu

Tepkiler: Sin007, -Empat- ve .NeXuS.

Sin007

Üye
Bizim sınıftaki hiç acımıyo biri şakadan da olsa karıştı mı delip geçiyo adamı Harbi sorunları var bu satanist herifin
Benim ilk okul arkadasim gibi kiz okulda reisti abi kizi erkekler bile dovemiyordu oson en guzel yani kiz benim sira arkadasim di.
Beden ogretmeniz fazla gerilip basket atmaya calisirken,midesinde fazla gaz skstgndan,tam topu atarken boghk diye kolkulu kokulu sarimsakli etrafin havasini bozmustu,topun rengini bile soldurmustu
Yemin gece gece hic gulecegim yoktu ya koptum

Tepkiler: maxirabit, -Empat- ve .NeXuS.
Benim ilk okul arkadasim gibi kiz okulda reisti abi kizi erkekler bile dovemiyordu oson en guzel yani kiz benim sira arkadasim di.
Yemin gece gece hic gulecegim yoktu ya koptum
Haha neler gormedim kiTarih ögretmenimiz zaten ayri bir dunyaydi,adam hickirdigi anda,hay sen hickirma diyesimiz tutardi. Hickirdigi an hips der ve ardindan agzindan bögrk diye bi ses cikardi lise donemim zaten tam eylenceyle gecti

Tepkiler: -Empat-, Sin007 ve .NeXuS.
Haha neler gormedim kiTarih ögretmenimiz zaten ayri bir dunyaydi,adam hickirdigi anda,hay sen hickirma diyesimiz tutardi. Hickirdigi an hips der ve ardindan agzindan bögrk diye bi ses cikardi lise donemim zaten tam eylenceyle gecti
Bizim tarihçi 2 kelimeyi yan yana getirene kadar ders bitiyo

Tepkiler: Sin007 ve maxirabit
Bizim tarihçi 2 kelimeyi yan yana getirene kadar ders bitiyo
Bizimkiler igneli laf soylerdi odevi yapmazsak kendini de unutuyormusun tarzinda lise bitince arkadslarla ayni oylar olmayincada iyice saman gibi geldi

Tepkiler: -Empat-
Öğretenler gününde okuldan kacip,celenkle geri donmustuk. Aillerimize haber vermislerdi okuldan kactilar diye ama o durumu gorunce tepkileri cok farkli oldu ogretmenlerin

Tepkiler: Sin007
Gizliniz saklınız kalmadı

Tepkiler: .NeXuS., Sin007 ve maxirabit

Sin007

Üye
Eski anilarimizzz iste iyi geceler

xmustx

Üye
itiraf ediyorum hayatımda hep özveriliyim ve sonucunda zararlı da çıkacağımı bilsem yine de ödün vermiyorum..

Tepkiler: Sin007

zombaka

Üye
itiraf ediyorum ömrümde hep polis olmak istedim

Tepkiler: .NeXuS. ve Sin007