Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İtiraf bölümü açılsa?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday
Üye
Konu Sahibi
İtiraf bölümü açılsa?
Az önce bir konuyu itiraf etmek istedim,fakan uygun yer bulamadım...böyle bir bölüm açılailmesi mümkünmüdür?
Orada uygun olmayacağı düşüncesindeyim...Millet orada sohbet muhabbet yaparken birden benim itirafıma girerse uyumsuz yorumlar sergilenebilir,fakat sadece bir itiraf bölümüne girerse gerçekten itiraf olarak okur ve yazar,bu düşünce ile girer...
Ben Konu Dışı bölümüne geyik yapmak için girmekteyim mesela...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu dışı adı üzerinde
Başınızdan geçen bir olayı anlatabilirsiniz bu gayet doğal ... Ettiğiniz itiraf da sizin başınızdan geçmiş bir olaydır ...
Açtığınız konu üyeler tarafından okunur, yorumlanır ve konuyla alakalı şekilde gerek tartışılarak gerek konu ile alakalı konuşarak konu desteklenir
Başınızdan geçen bir olayı anlatabilirsiniz bu gayet doğal ... Ettiğiniz itiraf da sizin başınızdan geçmiş bir olaydır ...
Açtığınız konu üyeler tarafından okunur, yorumlanır ve konuyla alakalı şekilde gerek tartışılarak gerek konu ile alakalı konuşarak konu desteklenir
Okadar bilgim vr 6 yıldır forumlarda takılırımda,neyse...Derdimi anlatamadım sanırım...
Bu konu iptal...
Ozan
Admin
Pek ihtiyac oldugunu düşünmüyorum konu dısında ayda yılda bir paylasılacak bir itiraf zaten yer alabilir ayrıyetten bir bölüm açarak üyelerden çok sayıda itiraf görebilecegimizi sanmıyorum. Toplum olarak itiraflara kapalı bir toplumuz zaten o da ayrı bir konu