rica ederim.ellerine sağlık
teşekkürler eline sağlık kardeş valla şu siyahınıda bulabilirsen çok makbule geçecek fsx minimal special edition
arkadasim istegin ilk mesaja eklendi.
teşekkürler eline sağlık kardeş valla şu siyahınıda bulabilirsen çok makbule geçecek fsx minimal special edition
arkadasim istegin ilk mesaja eklendi.
allah razı olsun harbi en bir numarasın fakat unsigned yüklücek olanların bilgisine bu diğerinden daha güzel bence fakat bunda da duvar kağıdın değiştirince ana ekranda ekranın üst tarafı beyaz oluyor ahh ahh bari o hata bu temada olmasaydı öle oldumu sewmiyorum yaw ille orj. duwar kağıdını kullanacan temanın.![]()
yaniliyorsun ikisindede duvar kagidini degistirince beyaz falan olmuyor.istersen ekran goruntusu koyabilirim.hangisinden ekran goruntusu istiyorsun soyle yeter.
allah razı olsun harbi en bir numarasın fakat unsigned yüklücek olanların bilgisine bu diğerinden daha güzel bence fakat bunda da duvar kağıdın değiştirince ana ekranda ekranın üst tarafı beyaz oluyor ahh ahh bari o hata bu temada olmasaydı öle oldumu sewmiyorum yaw ille orj. duwar kağıdını kullanacan temanın.![]()

siteyi versen temanin oldugu siteyi pm atarsan belki hallederiz.duvar kagidini anlamadim kendinin duvar kagidimi?siyah tema sertifika hatası verdi. Ayrıca arkadaşım bir istediğim olck şu itheme 2 teması harika bir tema paylaştığın için çok teşekkürler ellerine sağlık bi de şu itheme2nin arkasındaki duvar kağıdını bana atabilirsen çok sevinirm bi iki editleme yapmak istiorum aynı duvar kağıdında
----------Eklendi @ 11:24:25 ---------- Yazıldı @ 11:22:25 ----------
Ayrıca senden fsx in sitesinde gördüğümüz windows temalarını da beklioruz hani özelllikle de şu siyah mavi olanını![]()
arkadasim link olu ama itheme arkaplan theme editorle almak lazim.ama istersen burdakileri kullan seversen.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdediğim o gösterdiğinin mavisi linki burada
evet itheme 2 temasının orjinal duvarkağıdından bahsediorum
yaniliyorsun ikisindede duvar kagidini degistirince beyaz falan olmuyor.istersen ekran goruntusu koyabilirim.hangisinden ekran goruntusu istiyorsun soyle yeter.
en sonuncu siyah olan diğer ikisinde sorun olmuyo istersen bende ekran görüntüsü koyabilirim belkide sadece benim telde yapıyodur bilmiyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en baştaki orjinal sorun yok onun dışında ne tip duwarkağıdı kullanırsam kullanayım üstü beyaz oluyo maalesef. Bakalım çözüm bulabilecezi orjinal duwar kağıdıda çok monoton kullanılmaz ki.
pardon sen anna kullaniyorsun heralde ben belle kullandigim icin deneme sansim yok yardimci olamiycam bende sorun yok hepsinde resim oluyor.uzgunum dostum.
en sonuncu siyah olan diğer ikisinde sorun olmuyo istersen bende ekran görüntüsü koyabilirim belkide sadece benim telde yapıyodur bilmiyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en baştaki orjinal sorun yok onun dışında ne tip duwarkağıdı kullanırsam kullanayım üstü beyaz oluyo maalesef. Bakalım çözüm bulabilecezi orjinal duwar kağıdıda çok monoton kullanılmaz ki.![]()
arkadasim link olu ama itheme arkaplan theme editorle almak lazim.ama istersen burdakileri kullan seversen.
burdan
önemli deil kardeş en azından temayı buluverdin ben ne zamandır arıyodum o temayı tekrar teşekkür.

bulursam neden olmasin.evet linkte sorun var bahsettiğim senin paylaşmış olduğunun mavi siyahi senin paylaştığın pembe tek fark o
teşekkürler
istegin ilk mesaja eklendi o degilse silebilirim.evet linkte sorun var bahsettiğim senin paylaşmış olduğunun mavi siyahi senin paylaştığın pembe tek fark o
teşekkürler