iThemes 2 Symbian^3/Anna/Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
:tşk::tşk::tşk: emeğine sağlık hocam

tycoon_gs

Üye
harikaa

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler eline sağlık kardeş valla şu siyahınıda bulabilirsen çok makbule geçecek fsx minimal special edition

arkadasim istegin ilk mesaja eklendi.

allah razı olsun harbi en bir numarasın fakat unsigned yüklücek olanların bilgisine bu diğerinden daha güzel bence fakat bunda da duvar kağıdın değiştirince ana ekranda ekranın üst tarafı beyaz oluyor ahh ahh bari o hata bu temada olmasaydı öle oldumu sewmiyorum yaw ille orj. duwar kağıdını kullanacan temanın.
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Cane®

Cane®

Üye
allah bin kere razı olsun bugun gordum daha bu temayı yırttım bı tarafımı bulamadım yıne ne varsa maxide var :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

allah razı olsun harbi en bir numarasın fakat unsigned yüklücek olanların bilgisine bu diğerinden daha güzel bence fakat bunda da duvar kağıdın değiştirince ana ekranda ekranın üst tarafı beyaz oluyor ahh ahh bari o hata bu temada olmasaydı öle oldumu sewmiyorum yaw ille orj. duwar kağıdını kullanacan temanın.
:tşk:
yaniliyorsun ikisindede duvar kagidini degistirince beyaz falan olmuyor.istersen ekran goruntusu koyabilirim.hangisinden ekran goruntusu istiyorsun soyle yeter.

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
siyah tema sertifika hatası verdi. Ayrıca arkadaşım bir istediğim olck şu itheme 2 teması harika bir tema paylaştığın için çok teşekkürler ellerine sağlık bi de şu itheme2nin arkasındaki duvar kağıdını bana atabilirsen çok sevinirm bi iki editleme yapmak istiorum aynı duvar kağıdında

----------Eklendi @ 11:24:25 ---------- Yazıldı @ 11:22:25 ----------

Ayrıca senden fsx in sitesinde gördüğümüz windows temalarını da beklioruz hani özelllikle de şu siyah mavi olanını :oke:

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siyah tema sertifika hatası verdi. Ayrıca arkadaşım bir istediğim olck şu itheme 2 teması harika bir tema paylaştığın için çok teşekkürler ellerine sağlık bi de şu itheme2nin arkasındaki duvar kağıdını bana atabilirsen çok sevinirm bi iki editleme yapmak istiorum aynı duvar kağıdında

----------Eklendi @ 11:24:25 ---------- Yazıldı @ 11:22:25 ----------

Ayrıca senden fsx in sitesinde gördüğümüz windows temalarını da beklioruz hani özelllikle de şu siyah mavi olanını :oke:
siteyi versen temanin oldugu siteyi pm atarsan belki hallederiz.duvar kagidini anlamadim kendinin duvar kagidimi?
istediginiz bumu

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
dediğim o gösterdiğinin mavisi linki burada

evet itheme 2 temasının orjinal duvarkağıdından bahsediorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dediğim o gösterdiğinin mavisi linki burada

evet itheme 2 temasının orjinal duvarkağıdından bahsediorum
arkadasim link olu ama itheme arkaplan theme editorle almak lazim.ama istersen burdakileri kullan seversen.

burdan

najanaja

najanaja

Üye
yaniliyorsun ikisindede duvar kagidini degistirince beyaz falan olmuyor.istersen ekran goruntusu koyabilirim.hangisinden ekran goruntusu istiyorsun soyle yeter.

en sonuncu siyah olan diğer ikisinde sorun olmuyo istersen bende ekran görüntüsü koyabilirim belkide sadece benim telde yapıyodur bilmiyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

en baştaki orjinal sorun yok onun dışında ne tip duwarkağıdı kullanırsam kullanayım üstü beyaz oluyo maalesef. Bakalım çözüm bulabilecezi orjinal duwar kağıdıda çok monoton kullanılmaz ki.

Ekli dosyalar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

en sonuncu siyah olan diğer ikisinde sorun olmuyo istersen bende ekran görüntüsü koyabilirim belkide sadece benim telde yapıyodur bilmiyorum.

en baştaki orjinal sorun yok onun dışında ne tip duwarkağıdı kullanırsam kullanayım üstü beyaz oluyo maalesef. Bakalım çözüm bulabilecezi orjinal duwar kağıdıda çok monoton kullanılmaz ki.
pardon sen anna kullaniyorsun heralde ben belle kullandigim icin deneme sansim yok yardimci olamiycam bende sorun yok hepsinde resim oluyor.uzgunum dostum.:ah

najanaja

najanaja

Üye
önemli deil kardeş en azından temayı buluverdin ben ne zamandır arıyodum o temayı tekrar teşekkür.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye

arkadasim link olu ama itheme arkaplan theme editorle almak lazim.ama istersen burdakileri kullan seversen.

burdan

evet linkte sorun var bahsettiğim senin paylaşmış olduğunun mavi siyahi senin paylaştığın pembe tek fark o

teşekkürler

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
najanaja

najanaja

Üye
maalesef w7 temasıda sorunlu bende yine ev ekranı üstü beyaz ayrıca ikonların yarısı anna yarısı w7 karman çorman bu temalar sadece bendemi sorunlu oluyo bilmem başka kimsenin bişey dediği yok. Yinede paylaşım için teşekkürler kardeş.

Ekli dosyalar

Üst Alt