kardeş arada 400 tl fark var lg g2 32 gb sitede buben de paralel ithalat telefon kullanıyorum.
telefonun diğer normal telefonlara göre bir eksiği gediği olmaz ama teknoloji biraz şans meselesi eğer normal garantili olursa telefonun bir yerinde sorun olursa daha az uğraştırır. aradaki fark bu
ama mesela elinden düşürdün ekran çatladı o zaman garanti bi işe yaramıyor.
sonuç olarak arada çok fark varsa güvenilir bir siteden paralel ithalat alınabilir
400 lira az para değil. alınır bence.kardeş arada 400 tl fark var lg g2 32 gb sitede bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaç günde geldihay ya biz alasıya beyazı tükenmiş gittigidyorda n11 kaliyorBende sorun yaşamadım n11 den delta garantili aldım bu 3. günüm
aynen bende beyazini alcam ben alınca banada gelirmi kupondeğişiyor 1 gün ila 3 arasında geliyor bana 1 gün sonra geldi normalde gittigidiyordan alacaktım fakat beyaz stokları tükenmişti aynı satıcıyı n11 de buldum aldım 26 eylülde 111 tl n11 kupon geliyor o kuponla kılıf vs alacağım
Telefonu guncelledınmı guncel olarakmı geldıbende n11den 32gb aldım sorunsuz kullanıyorum delta servisini çekincelerim vardı ama artık hayırlısı
Kardeşim telefonu ne zaman almıştın ve 4.4.2 de bir sorun yok dimiAynen kardeşim 4.4.2 olarak geldi telefon