İthalat garantili lg g2 alan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
İthalat garantili lg g2 alan varmı?
Arkadaşlar dediğim gibi ithalat garantili lg g2 alan varmı varsa hangi siteden. cihaz türkiye satılanlarla tıpa tıp aynımı yaşadığınız bi sorun varsa lütfen söyleyin

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Hiçbir sorun yaşamadım ve gittigidiyor'dan almıştım. Cihaz birebir aynı. Sadece garanti kalitesi daha düşük ama paralel ithalatlarda Delta iyidir.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi

buydu dimi

canko13

canko13

Üye
İstanbul bileşiminden aldım,no problem,

burak1011

Üye
Bende hep merak etmişimdir sorun çıkıyor mu diye fiyatlar gayet uygun oluyor: alan arkadaşlar yorumlarını'yazarsa iyi olur.

muhsin_2122

Üye
Bizdeuygun sitesi guvenli delta garantili ve fiyati da cok iyi. S4 aldim ordan sonra g2 aldim ikisinden de menmunum.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
ben de paralel ithalat telefon kullanıyorum.
telefonun diğer normal telefonlara göre bir eksiği gediği olmaz ama teknoloji biraz şans meselesi eğer normal garantili olursa telefonun bir yerinde sorun olursa daha az uğraştırır. aradaki fark bu
ama mesela elinden düşürdün ekran çatladı o zaman garanti bi işe yaramıyor.
sonuç olarak arada çok fark varsa güvenilir bir siteden paralel ithalat alınabilir

• Beğen
Tepkiler: burak1011
Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
ben de paralel ithalat telefon kullanıyorum.
telefonun diğer normal telefonlara göre bir eksiği gediği olmaz ama teknoloji biraz şans meselesi eğer normal garantili olursa telefonun bir yerinde sorun olursa daha az uğraştırır. aradaki fark bu
ama mesela elinden düşürdün ekran çatladı o zaman garanti bi işe yaramıyor.
sonuç olarak arada çok fark varsa güvenilir bir siteden paralel ithalat alınabilir
kardeş arada 400 tl fark var lg g2 32 gb sitede bu

maskedboy

maskedboy

Üye
Bende sorun yaşamadım n11 den delta garantili aldım bu 3. günüm

• Beğen
Tepkiler: burak1011
maskedboy

maskedboy

Üye
değişiyor 1 gün ila 3 arasında geliyor bana 1 gün sonra geldi normalde gittigidiyordan alacaktım fakat beyaz stokları tükenmişti aynı satıcıyı n11 de buldum aldım 26 eylülde 111 tl n11 kupon geliyor o kuponla kılıf vs alacağım

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
değişiyor 1 gün ila 3 arasında geliyor bana 1 gün sonra geldi normalde gittigidiyordan alacaktım fakat beyaz stokları tükenmişti aynı satıcıyı n11 de buldum aldım 26 eylülde 111 tl n11 kupon geliyor o kuponla kılıf vs alacağım
aynen bende beyazini alcam ben alınca banada gelirmi kupon

maskedboy

maskedboy

Üye
o kampanya bitti ama bonus kart için kampanya vardı o devam ediyor mu bilmiyorum

sasua42

sasua42

Üye
Delta. Garantili lg g2 sorunsuz sarj aleti bozuldu yenisini yolladılar

a2if

a2if

Üye
bende n11den 32gb aldım sorunsuz kullanıyorum delta servisini çekincelerim vardı ama artık hayırlısı

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
N11 .com dan androıd 4.4.2. Olarak mı geliyor
bende n11den 32gb aldım sorunsuz kullanıyorum delta servisini çekincelerim vardı ama artık hayırlısı
Telefonu guncelledınmı guncel olarakmı geldı

a2if

a2if

Üye
Aynen kardeşim 4.4.2 olarak geldi telefon

a2if

a2if

Üye
Yok yok hiçbir sıkıntı yok tek sıkıntı şarj aleti avrupa uyumlu geliyor trye uymuyor

Üst Alt