LG G2 italya romunda şebeke yok

Sponsorlu Bağlantılar

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
italya romunda şebeke yok
sa. arkadaşlar.
bir kaç hafta önce telefonum bozulmuştu bugün tamirden çıktı.
telefoncu italya romu yüklemiş cihaza ne yaptıysam şebeke gelmiyor servis yok diyor.
şebeke aramaya giriyorum hata oluştu ve simkartınız bu ağa bağlanmaya izin vermiyor diyor
ben bu rom işlerinden hiç anlamam.
ne yapmalı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Cihazın Stock ROM'unu bulup yeniden yüklemeniz gerek. Yani cihazı hangi ülkeden aldıysanız, o ROM'u bulun ve yükleyin.

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
cihaz tr cihazı
üstündeki yazılımı rootluydu root tam kaldlirilamayinca yazılım sıkıntılı oldu zannedersem ondan sebep arkadaş italya romu kurmuş.

snapdroid

snapdroid

Üye
Onla pek alakası yoktur. Cihazın samsung ise odin, Mtk işlemci ise Mtk flash tool, lg ise lg tool kit ile orjinal yazılımlarını -pc ye kurarak- telefona kurabilirsiniz. Cihazın şarjı dolu ve kablo sağlam olduktan sonra video izleyerek kolayca yapabilirsiniz. Orjinal romu "sammobile" adlı siteden temin edebilirsiniz. Veya ben uğraşmam derseniz gidip geri verin.

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
ha iyi hatirlattiniz cihaz zaten acildiginda italya romu yukluyken sam mobile diye aciliyordu lg diye acilmiyordu.
bakalim bir deneyelim olmadi geri veririz.

snapdroid

snapdroid

Üye
ha iyi hatirlattiniz cihaz zaten acildiginda italya romu yukluyken sam mobile diye aciliyordu lg diye acilmiyordu.
bakalim bir deneyelim olmadi geri veririz.

Sammobile için olan yazılımı yüklenmiş. Sanîrım sammobile sim kilidi eklemiş ki Avea felan işlemez hale gelmiş. Cihaz romunu orjinal veya global olan sürümlerdrn kurarsanız sorun kalmaz
Sammobile için olan yazılımı yüklenmiş. Sanîrım sammobile sim kilidi eklemiş ki Avea felan işlemez hale gelmiş. Cihaz romunu orjinal veya global olan sürümlerdrn kurarsanız sorun kalmaz

Edit: aklıma şimdi geldi sammobile böyle işlere karışmaz diye biliyorum ama sen Türkiye romunu kurarsan sorun kalmaz.

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
bu orjinal romu lg pc suiteden atabilir miyiz

Üst Alt