Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
ya son günlerde ntvsporda italya ve ispanya ligi maçlarının tanıtımında çalan bir müzik var 1 haftadır bulamadım ismini bilen yada uploadlayabilecek biri varmı acaba??
tam bir iddaa hastasıyımdır işyerin de evimde sürekli ntv spor açıktır o müzik çıkalı 2 yıl fln oldu daha doğrusu reklamlara konulduğun da ilk duyduğum da juventus ve inter maçının reklamına koymuşlardı çünkü daha önce reklamlarda bu müzik çalmıodu o günden beri arıorum yani 2 yıldır ama bulamadım
Ya arkadaşlar bu ntvspor italya seria ligi maclarının reklamın calan bı muzık var enstrumanlar keman sesıne cok benzıyo arıyorum kac aydır bulamıyorum sarkıyı lutfen sarkının ısmını söylermısın bulanınız varsa ??