it safe mode

Sponsorlu Bağlantılar

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
it safe mode
Bu 4.2.1 Yüklediğime Okadar Pişmanımki Sorunlar Ardı Ardına Geliyor Şimdide Telefon Kendini Sürekli it safe moda Alıyor Restart Yapmamı İstiyor Sürekli Yokmudur Bunun Bi Çözümü

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu Hallettim Sanırım Sorun Bitsms Programından Kaynaklanıyormuş Programı Sildim Son Yarımsaattir it safe Mode Geçmedi

4.2.1 Versiyonu Olanlar Bu Programdan Uzak Dursun...

carantinas

carantinas

Üye
bazı uygulamalar entegre olmadıgı icin yapar sayet bu sorunla karsılasırsanız en son yuklediginiz uygulamayı kaldırın. sorun duzelir.

atakax

atakax

Üye
eğer multitasking açılmışsa herhangibi bir uygulama açıkken diğerine geçmeye çalışırsanızda yapıyor 3g lerde 4.2.1 sorunu

alifuatreis

Üye
ii gunler bende ıphone 4 kullanıcısıyım telefonumu aldım gtedm telefoncuya uygulama yuklendıkten sonra ıt safe mode yazıyo nasıl restore edılıypor bana tarf edersenız sevınırım

maktama

maktama

Üye
Bu 4.2.1 Yüklediğime Okadar Pişmanımki Sorunlar Ardı Ardına Geliyor Şimdide Telefon Kendini Sürekli it safe moda Alıyor Restart Yapmamı İstiyor Sürekli Yokmudur Bunun Bi Çözümü

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu Hallettim Sanırım Sorun Bitsms Programından Kaynaklanıyormuş Programı Sildim Son Yarımsaattir it safe Mode Geçmedi

4.2.1 Versiyonu Olanlar Bu Programdan Uzak Dursun...
bitesms'in 4 küsür versiyonu sorun çıkartıyordu ama sanırım 5 küsür versiyonunun cra.cklisi çıktı(versiyonları karıştırıyor olabilirim, tam hatırlayamıyorum), arkadaşın 3gs 4.2.1 fw telefonuna greenpoisonla jb yaptıktan sonra bu yeni versiyon bitesms yüklemiştim, bir sorun çıkarmamıştı.

Revengeful

Emekli Yönetici
ii gunler bende ıphone 4 kullanıcısıyım telefonumu aldım gtedm telefoncuya uygulama yuklendıkten sonra ıt safe mode yazıyo nasıl restore edılıypor bana tarf edersenız sevınırım

Restore etmek için iPhone u pc ye bağlayıp iTunes dan restore edebilirsiniz.

onurringo86

Üye
BiteSMS 5.1 iphone 4 fw 4.2.1 de sorunsuz çalışır arkadaşlar:oke:

Üst Alt