İstinye Park Yarın Açılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstinye Park Yarın Açılıyor.
İSTİNYE PARK YARIN AÇILIYOR

Ferre, Dolce&Gabbana, Gucci, DKNY.. Dünya markaları burada mağaza bulabilmek için yarıştı.

Toplam 87 bin metrekare mağaza alanı olmak üzere toplam 270 bin metrekare inşaat alanına sahip İstinyePark ’ta 300 mağaza yer alacak. Türkiye’de ilk ya da en büyük mağazasını İstinyePark’ta açacak olan markalar arasında Armani Jeans, DKNY Jeans, Dolce & Gabbana, Ferre, Gucci ve Paul Smith gibi moda dünyasının önde gelen isimleri bulunuyor. İstinye Park, dünya markalarının yanı sıra aralarında Vakko, Beymen, Boyner, Mudo Concept, Gilan, Machka, Derishow gibi önde gelen Türk markalarına da bünyesinde yer verdi.

200 MODACI: İstanbul’da toplam 200’ün üstünde modacıyı bir araya getiren tek alışveriş merkezi özelliğine sahip olduğu bildirilen İstinyePark’ta, 300’e yakın mağaza, 40’a yakın cafe ve restoran, biri İstanbul’un tek 3 boyutlu IMAX teknolojisine sahip sinema salonu olmak üzere toplam 12 sinema salonu ile AFM yer alacak. İstinyePark’ta, 6 bin metrekare alana yayılmış, açık-kapalı havuzları, büyük bir SPA’sı bulunan spor ve yaşam merkezi olan Hillside City Club da hizmet verecek. İstinyePark’ın, açık alanda yer alan Park bölümünde, alışveriş caddesi yapıldı. Cadde, park alanı, sokakları ile bir şehir meydanını çağrıştıracak şekilde düzenlendi. Burberry, Chloe, Coach, Etro, Louis Vuitton, Paul Smith gibi dünya markalarının yer alacağı bu meydana otomobil ile de girilebilecek.

burrrak

burrrak

Üye
ilk misafileri olacaz ahmetle .çalışanları yani:(

ouSahin

ouSahin

Üye
bizim balkondan bir kısmı qözüküoo:coold:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstinyeninde parkınında canım çıktı be. Sabahtan bu yana yeni geldim eve. Herkes Mc Donald's a geldi yemek yemeye. Çünkü açık 2 yerden biriydi. 30-35 kişi yetişemiyorduk. Canımız çıktı ve bir süre daha böyle. :(

ouSahin

ouSahin

Üye
ahmet bende qelcem indirim yapparsın artıkkk :pro:

kız arkadaşım yanımda olcak :?sl?k

Dışardan baktım da daha bitmemişş çoq eksikler war:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aga ne kız arkadaşı ya benim tuvalete gitmeye zamanım yok yüzünü bile göremem ki. :ehe

Bugün saat 10'dan 6'ya kadar aralıksız ayaktaydım, tuvalete gidemedim, sigara içemedim, 5 dk ara vermedim, yemek yemedim.

Düşün artık yoğunluğu. Ve bunun üstüne 8.30'da eve geldim 2.5 saat trafik :@

ouSahin

ouSahin

Üye
qeçmiş olsu sana :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
neyseki ramazandayız.
ramazandan sonra çakılı vaziyette olur herhalde...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün 14.000'ün üzerinde satış olmuş İstanbul rekoru dün için. Bugünde o civardaydı. En yakın satış cevahir ve 8000 düşünün artık yoğunluğu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...