ister inanın ister inanmayın başınıza gelirse ben karışmam okuyan sizsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
ister inanın ister inanmayın başınıza gelirse ben karışmam okuyan sizsiniz
bundan bir yıl önce arkadaşlarla evde oturuyorduk benim oyuncaklarımla oynuyorduk birden telefon çaldı ben açtım korkunç bir ses benim ve arkadaşlarımın 10 dk sonra öleceğini söylüyordu telefonu hemen kapattım 10 dk sonra kapı çaldı arkadaşlarımla ben kapıya doğru yöneldik ve tam o sırada elektrikler gitti çok korkuyorduk kapıyı zar zor açtık her tarafa baktık kimse yoktu evimiz bir villa idi dışarıda kimse yoktu kapıyı kapattık oyuna tam yeniden başladığımızda aradan 5dk geçmedi bile yeniden kapı çaldı hemen açtık yine kimse yoktu arkamı döndüğümde arkadaşlarımdan birinin adı Buse birinin adı Toprak idi Buse yerde kanlar içinde yatıyordu.Biz Rüveyda ile hemen o evden kaçtık Toprak benim ikizim oluyor biz Toprak ile hemen anne ve babamızı aradık anne ve babamız eve geldiğinde kötü şeyler olduğunu anladılar ertesi gün o evden başka bir eve taşındık o evi hemen sattık bir daha o eve hiç uğramadık.

spy ghost

spy ghost

Üye
senin psikoloji bozulmuş zaten bayağı bir sallıyorsun bari milletin psikolojisini bozma ya :megafon: :@

• Beğen
Tepkiler: İncİnat ve mardinli_mati
mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
bunlar bana aıt degılkı sayın bınbasım ınternette buldum paylasamak ıcın

MAFİA.

MAFİA.

Üye
çığlık filmini halen daha izliyen var demek ki.

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55 ve spy ghost
mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
Ya bınbasım sızde bılıyosunuzdurkı bu fforumda sıkıcı artık eeee bıraz merak bırazda sacma ama acayıp bır konu acmak gerek tegmenım cıglık fılmını ben her ızledıgımde guluyodum bana komık gelıyodukı

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
:duvar2::duvar2::duvar2::duvar2::duvar2:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Allahını seven üzerime gökdelen diksn :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

ulaskral52

Üye
Bence RING filmini izleyip kafayı bozmuş ordada telefonla 7 gün sonra öleceksin diyor Samara :)

bay_isimsiz

Üye
Geçici bir halisinasyon yaşamış olabilirsiniz.

tempestshine

tempestshine

Üye
saçmalığın bu kadarı :zuhaha:

Karaca9292

Karaca9292

Üye
Tuvalette ekmek mi yedin sen küçük :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess, doctorrr ve spy ghost
Malamadrı

Malamadrı

Üye
bu çığlık filmini izlemiş diğer adı ile korkunç bir film serisi var ya ondan :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tamam iyi olur diyip kapatacaksın bu tür durumlarda ben böyle yapıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
serinaga

serinaga

Üye
Ilginç ...
Rüya felan görmüş olmaya ?

cukuleaks

Üye
Allahini seven beni karadelige soksun!!!! :duvar2: :duvar2: :duvar2:

İsin gucun yokmu be guzel kardesim. Nesine inaniyorsun bunlarin?hadi inaniyorsun neden burda copluk yapiyorsun?

- - - Eklendi - - -

Tamam iyi olur diyip kapatacaksın bu tür durumlarda ben böyle yapıyorum :D

Beni telefondan tehdit ediyorlardi. 2-3 gun ayagimi kasisam biliyorlardi. Evde pisen yemekleri sayiyordu adam. Telefonuma mesaj atiordu. Seni takip ediom die. Meger kardesim atiomus. Hakkindan geldim tabi :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
Allahini seven beni karadelige soksun!!!! :duvar2: :duvar2: :duvar2:

İsin gucun yokmu be guzel kardesim. Nesine inaniyorsun bunlarin?hadi inaniyorsun neden burda copluk yapiyorsun?

- - - Eklendi - - -

Beni telefondan tehdit ediyorlardi. 2-3 gun ayagimi kasisam biliyorlardi. Evde pisen yemekleri sayiyordu adam. Telefonuma mesaj atiordu. Seni takip ediom die. Meger kardesim atiomus. Hakkindan geldim tabi :ehe
ben olsam kardeş mardeş dinlemez ağazını burnunu kırarım ıslak meşe odunuylan :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt