İstemediğiniz Kadar Çok Türkçe Font

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
İstemediğiniz Kadar Çok Türkçe Font
Bir site buldum ve paylaşmak istedim. Ücretsiz ve üyeliksiz direkt indirilebiliyor. Cepten de rahatlıkla indirbilirsiniz. Çok ayrıntılı araştırmadım ama maxicepte yok sanırım. Varsa da sileriz konuyu artık.

- Fontu nasıl yükleyeceğiniz hakkında şu konuya bakabilirsiniz: http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-479588.html

- Fontlar ise bu sitede:

O kadar çok font var ki sitede, bakmaktan yorulacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: emircan.oztoklu01 ve MXKM

ivdg

ivdg

Üye
hafıza kartına ttf uzantılı dosyaları atıp yükleniyo o yöntemi anlatabilir misin ?

ivdg

ivdg

Üye
programsız yapmak daha mantıklı. verdiğin linktekini denemeye çalıştım ama dosya yöneticisinde arama yaptırdım fonts adında dosya yok ( E72 ) x-plore uygulaması aracılığıyla z sürücüsüne bağlanıp oradakı fonts dosyasına ttf uzantılı dosyaları aktarmak gerekiyo ama uygulamada aktarma yapmaya çalışınca '' dosya açılamıyor '' hatası veriyor. sorun da bu zaten yöntemi biliyorum ama bu sorunu aşamadım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ben programla yapıyorum ve de çalışıyor

ivdg

ivdg

Üye
verdiğin program sertifikalı mı ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hayır sertifikalı değil.

----------Eklendi @ 19:52:02 ---------- Yazıldı @ 19:51:30 ----------

Türkçe programlarda pek sertifaka olmaz.

ivdg

ivdg

Üye
kaç günlük kullanım süresi var peki telefonuma her programı yüklemiyorum onun için çok soru soruyorum kusura bakma.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil. lisans sorunu yok yani sınırsız.

mstf_l

mstf_l

Üye
kotu haber forumda var ama linkleri oldugu konu yok sanırsam yinede tesekkurler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
kotu haber forumda var ama linkleri oldugu konu yok sanırsam yinede tesekkurler
hadi yav valla dediğim gibi hiç de araştırmadim. Telefondan araştırması zor oluyor malum. Neyse canımız sağolsun birkaç güne altlara düşer kaybolur zaten :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
teşekkürler kardeşim . Eline sağlık

x-scarface

x-scarface

Üye
kardes ben bu fontzoomeri kullandımda yazı boyutunu kücük yapınca bozulmalar başladı sonra kaldırdm flipfonta döndüm tekrar simdi 120 tane flipfont fontu buldum onları kullanıyorum bunlardan da skıldm yaw ,)

SHS

SHS

Üye
süper site baya indirdim:ehe

Üst Alt