İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

FearleSS.28

Üye
nova 320X480 gio icin apk

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Hocam bu oyunu uploadedersen sevinirim teşekkürler

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım edin
:megafon:

Ne için yardım edeyim hocam ?

- - - Eklendi - - -

Hocam telden girdigim icin market linki atamiyorm bana parking mania tam surum bulabilirmisin?

- - - Eklendi - - -

kısa mesajları otomatik silen uygulama arıyorum. varsa çok iyi olur hocam :-)

İstekte Bulunmak İçin;

1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
3 - Market veya Herhangi Bir Yerden Uygulama Linki

Yazmanız Yeterlidir.

Bunları Yazmayanların İsteklere Dikkate Alınmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

nova 320X480 gio icin apk

İstekte Bulunmak İçin;

1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
3 - Market veya Herhangi Bir Yerden Uygulama Linki

Yazmanız Yeterlidir.

Bunları Yazmayanların İsteklere Dikkate Alınmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

Hocam bu oyunu uploadedersen sevinirim teşekkürler

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
hocam upload edipde turbobit falan bişey yüklesene üyemi olacam şimdi o siteye yapam elini gözünü sabunlıyım

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
hocam upload edipde turbobit falan bişey yüklesene üyemi olacam şimdi o siteye yapam elini gözünü sabunlıyım

Site benim şahsi sitem ve bütün istekleri oraya upload ediyorum. Turbobit vs. uğraşmanıza gerek kalmıyor yani.

ahmetsuha525000

Üye
PhotoDownloader Plus 2.7

Abi bende 2.6 surumu var plus version fakat sorunlari var. Bana 2.7 plus versiyon lazim. Normal yani playdeki ucretsiz versiyonunda fotograflar kucuk cikiyor. Programida yeni aldim babam guncellememe izinvermez bulursan minettar kalirim.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
PhotoDownloader Plus 2.7

Abi bende 2.6 surumu var plus version fakat sorunlari var. Bana 2.7 plus versiyon lazim. Normal yani playdeki ucretsiz versiyonunda fotograflar kucuk cikiyor. Programida yeni aldim babam guncellememe izinvermez bulursan minettar kalirim.

hocam malesef istediğiniz uygulamayı bulamadım açıkçası ne işe yaradığını da anlamadım. free olanını yükledim sadece facebook dan fotoğraf indirmeye yarıyor. bunun için alternatif programlara bakılabilir. yine bakmaya devam edeceğim bulabilirsem ilk sayfadaki ilk mesajımın altına koyarım.

ahmetsuha525000

Üye
hocam malesef istediğiniz uygulamayı bulamadım açıkçası ne işe yaradığını da anlamadım. free olanını yükledim sadece facebook dan fotoğraf indirmeye yarıyor. bunun için alternatif programlara bakılabilir. yine bakmaya devam edeceğim bulabilirsem ilk sayfadaki ilk mesajımın altına koyarım.

Benim facebookta 7 tane sayfam var ve herbirinde yaklaşık 3Bine yakın fotoğraf var fakat facebook hesabım silindi. O fotoğrafları almak için çok uğraştım bilgisayardan ama olmadı. Şimdi bilgisayarı sattı babam. Mecburen telefondan indirecem ve tek indirebileceğim program bu.

- - - Eklendi - - -

Zaten anlamadıgım 5-6 dolarlık programı 10 kişi bile indirmemiştir ama internette bulunur bu program 1 dolar ve 500e yakın kişi indirmiş ve hiçbir yerde yok. Kredi kartım olsa yada playde başka ödeme yöntemi olsa alacam ama malesef yok.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Benim facebookta 7 tane sayfam var ve herbirinde yaklaşık 3Bine yakın fotoğraf var fakat facebook hesabım silindi. O fotoğrafları almak için çok uğraştım bilgisayardan ama olmadı. Şimdi bilgisayarı sattı babam. Mecburen telefondan indirecem ve tek indirebileceğim program bu.

- - - Eklendi - - -

Zaten anlamadıgım 5-6 dolarlık programı 10 kişi bile indirmemiştir ama internette bulunur bu program 1 dolar ve 500e yakın kişi indirmiş ve hiçbir yerde yok. Kredi kartım olsa yada playde başka ödeme yöntemi olsa alacam ama malesef yok.

hocam dediğim gibi bildiğim yaklaşık 40-50 siteye baktım ama hiçbirinde bu program yok sana şuan yapabileceğim en mantıklı teklif bir internet kafeye gidip veya bir arkadaşına ordan resimleri indirip alman.

ahmetsuha525000

Üye
hocam dediğim gibi bildiğim yaklaşık 40-50 siteye baktım ama hiçbirinde bu program yok sana şuan yapabileceğim en mantıklı teklif bir internet kafeye gidip veya bir arkadaşına ordan resimleri indirip alman.

Öylede denedim çok uzun oluyor teker teker indirmek. Neyse yinede saol olmadı artık bi kredi kartı falan bulup satın alacaz alırsamda Foruma koyacam belki arayan olur :D Hatta bu aksam 2.6 sürümünü koyayım :D

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Öylede denedim çok uzun oluyor teker teker indirmek. Neyse yinede saol olmadı artık bi kredi kartı falan bulup satın alacaz alırsamda Foruma koyacam belki arayan olur :D Hatta bu aksam 2.6 sürümünü koyayım :D

:)))

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
Mustafa Hocam bu oyunu bulabilir misiniz? Adı: Sniper Vs Sniper
LİNK:

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Hocam rica etsem asfalt 5 ve 6 yi paylaşabilirmisin android için

Lambritsche

Lambritsche

Üye
" Nova" adlı oyunun herhangi bir versiyonunun galaxy ace uyumlu olanı ben buldum fakat siyah ekranda kalıp crash veriyor mobilde oldugum icin markette bulamadım linki.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
"Human Anatomy Atlas" uygulamasını bulabilir misin? Bu da link:

Lambritsche

Lambritsche

Üye
:rica:

- - - Eklendi - - -

hocam nova yı buldum sd dosyası ile birlikte yalnız sd dosyası 1.65 gb onu ben tek part olarak upload edeceğim. siz indirebilirmisiniz ?

data dosyasını apk dende çekebilirim farketmez yani.

Üst Alt