Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim bilgim çok iyi değil ama effektlerin bulunduğu klasördeki manifest dosyasını değiştirmeyi denedim ama olmadı belki de ben yapamadım ama şunu söyleyeyim symbian^3 teki çoğu efekt s60v5 te yok. Ben yapmayı deneyecem ama olacak mı bilmiyorum?
arkadaşlar benim bilgim çok iyi değil ama effektlerin bulunduğu klasördeki manifest dosyasını değiştirmeyi denedim ama olmadı belki de ben yapamadım ama şunu söyleyeyim symbian^3 teki çoğu efekt s60v5 te yok. Ben yapmayı deneyecem ama olacak mı bilmiyorum?
mutlaka bildiririm zaten olursa konusunu açarim zaten
yusuf_bey
Üye
Walla arkadaşlar denedim ama olmuyor ya da ben yapamadım bilemiyorum. Ama şu var farklı şekilde kodlanmış bu bariz belli.
Manifesti metin belgesi olarak yeniden düzenledim bazı bölümleri değiştirdim ama olmadı ayrıntıya grmeyeyim çünkü uzun sürcek mobilden griyorum parmak dayanmaz wala her neyse
ama bence bekleyin derim sonuçta s60v5 de ilk çıktığı zaman böle efektler yoktu. Ben bekleyin derim birileri modlar herhalde.