İstek!!!! yıldızlı tema effecti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum artık bir arkadaş istedi de inşallah çıkarır

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşlar benim bilgim çok iyi değil ama effektlerin bulunduğu klasördeki manifest dosyasını değiştirmeyi denedim ama olmadı belki de ben yapamadım ama şunu söyleyeyim symbian^3 teki çoğu efekt s60v5 te yok. Ben yapmayı deneyecem ama olacak mı bilmiyorum?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
arkadaşlar benim bilgim çok iyi değil ama effektlerin bulunduğu klasördeki manifest dosyasını değiştirmeyi denedim ama olmadı belki de ben yapamadım ama şunu söyleyeyim symbian^3 teki çoğu efekt s60v5 te yok. Ben yapmayı deneyecem ama olacak mı bilmiyorum?

Sonucu yazarsan sevinirim :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Walla arkadaşlar denedim ama olmuyor ya da ben yapamadım bilemiyorum. Ama şu var farklı şekilde kodlanmış bu bariz belli.

Manifesti metin belgesi olarak yeniden düzenledim bazı bölümleri değiştirdim ama olmadı ayrıntıya grmeyeyim çünkü uzun sürcek mobilden griyorum parmak dayanmaz wala :) her neyse

ama bence bekleyin derim sonuçta s60v5 de ilk çıktığı zaman böle efektler yoktu. Ben bekleyin derim birileri modlar herhalde.

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. modlar

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin effect linkini denedim olmadı kurtuluş abiye sesimizzi duyuramadık hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt