[İstek Üzerine]Kendi Lumia 920'min Resimleri ve Fotoğraf Karşılaştırmaları.

phasan

Üye

kablosuz şarjz mümkün değil derken bi aparat üzerine telefonu bırakıyor sun şarjz doluyor tabi aparat prize takılıyor

Bunu tam anlamayanlar uzaktan sarj sanar

- - - Eklendi - - -

AAyrica yinede bulundugun yerde priz olmali

asigsasi

Üye
öbür türlü normal şarjı da olacak

Alttaki nesneyi prize takıp,Lumia yı üstüne bırakıveriyorsun

Sonuçta kimse yapmadı yenilik Nokia'dan çıktı.

Polymath

Üye
Tamamda şarjda iken kullanamayacakmıyım? Kablolu sarj aletide var mi? Ayrica bu kablosuz sarj insan hayatını tehtit etmiyor mu? Sorularım bunlar.

alyz

Üye
kilit ekranındaki resmi nerde bulabilirim acaba genç

asigsasi

Üye
normal kablolu şarjzı da varmı alfasayısal tuş takımı varmı aynı soruyu 2. Kez soruyorum

pRime.

Üye
normal kablolu şarjzı da varmı alfasayısal tuş takımı varmı aynı soruyu 2. Kez soruyorum
ilkine cevap vereyim Nokia AC-16 adında kablolu bir şarj cihazı var. Kutuda geliyor.

Tepkiler: CanKartaL ve asigsasi
Insan için zararlı mı diyen arkadaşa diyorum . Telefon kapalı olurken bile her 4 dakika sinyal veriyor ve sağlığımızı tehdit ediyor.Sadece telefon değil misal çamaşır makinesinden tut bulaşık makinesi televizyon açık değilken bile tuşu açık kalsa ortama elektrik yüklü maddeler bırakıyor.Misal sabah kalkarken nefes aldığında acayip bi koku algılarsan burda elektriği açık kalmış bi cihaz var demektir.Yani sabahları odanızı havalandırın.Yalnız bu çok işe yaramaz.Uyuyacağınız sıra bütün elektronik nesnelerin power ışığının bile açık olmamasına dikkat edin.

Allah nazarlardan saklasın bu telefon dehşet bişe para biriktirip almak istiyorum

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah isteğine kavuşursun.

H.TOGAN

Üye
Sonuçta kimse yapmadı yenilik Nokia'dan çıktı.

Kardeşim kablosuz sarjı ilk nokia çıkardı sanıyorsan yanılıyorsun ; sgs3 unde kablosuz sarjı var ama nokia kadar kablosuz şarj konusunda reklam yapmadığı için pek bilinmiyor