SheFy Üye bowerx' Alıntı: Kilit ekranı illimunati Genişletmek için tıkla ... icin.disin illuminati olmus beynine yer etmis heryerde onun isaretini ariyorsun dikkat et kendine.
bowerx' Alıntı: Kilit ekranı illimunati Genişletmek için tıkla ... icin.disin illuminati olmus beynine yer etmis heryerde onun isaretini ariyorsun dikkat et kendine.
babamsağolsun Üye windows telefonlara uygulama çok az ben de lumia 920 alıyım dedim ama s3 daha iyi dediler
jdmsaint Üye SheFy' Alıntı: icin.disin illuminati olmus beynine yer etmis heryerde onun isaretini ariyorsun dikkat et kendine. Genişletmek için tıkla ... o kadar aramıyorum ama gözüme çarpıyor. Neden tek göz koyuyolar yani başka bişey yokmu
SheFy' Alıntı: icin.disin illuminati olmus beynine yer etmis heryerde onun isaretini ariyorsun dikkat et kendine. Genişletmek için tıkla ... o kadar aramıyorum ama gözüme çarpıyor. Neden tek göz koyuyolar yani başka bişey yokmu
Placebo- Üye Konu Sahibi amcalu1' Alıntı: ekran çok canlı Genişletmek için tıkla ... Ekran normalde daha canlı ancak çıkmadı..
amcalu1' Alıntı: ekran çok canlı Genişletmek için tıkla ... Ekran normalde daha canlı ancak çıkmadı..
davy_jones Üye placebo adminden yanıt gelmedi galiba... bir de dış hoparlör sesi nasıl telefonun? Mesela hangi telefon gibi örnek versen sevinirim
placebo adminden yanıt gelmedi galiba... bir de dış hoparlör sesi nasıl telefonun? Mesela hangi telefon gibi örnek versen sevinirim
Placebo- Üye Konu Sahibi Pm gönderdim ama kutun dolu. Açılmış üyeliğin. Nokia x6 gibi dış hoparlör. Gayet tok, pürüz yok.
Placebo- Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkur ederim.
Black-killing Üye Kilit ekranında göz illüminati beyle sübliminal mesaj veriyor.Kız mason çıktı.Kırmızı alarm.
asigsasi Üye öncelikle hayırlı olsun darısı bizim başımıza 2 soru soracağım 1. alfasayısal tuş takımı varmı varsa resim koyabilir misin 2. Telefonun normal şarjı kablolu varmı
öncelikle hayırlı olsun darısı bizim başımıza 2 soru soracağım 1. alfasayısal tuş takımı varmı varsa resim koyabilir misin 2. Telefonun normal şarjı kablolu varmı
asigsasi Üye phasan' Alıntı: Kablosuz sarj diye birsey mum kun degil Genişletmek için tıkla ... kablosuz şarjz mümkün değil derken bi aparat üzerine telefonu bırakıyor sun şarjz doluyor tabi aparat prize takılıyor
phasan' Alıntı: Kablosuz sarj diye birsey mum kun degil Genişletmek için tıkla ... kablosuz şarjz mümkün değil derken bi aparat üzerine telefonu bırakıyor sun şarjz doluyor tabi aparat prize takılıyor