Galaxy Note 2 N7100 İstek Rom !!

Sponsorlu Bağlantılar

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
İstek Rom !!
Note 2 N7100 kullanıyorum 4.4.2 kitkat sürümünde ve rootlu cihaz bana s6 note 4 veya note 5 sorunsuz rom bulup kurmama yardım edecekler yazsın kitkat sürümünden bıktım :)

Son düzenleme:

AHKE

AHKE

Üye
Eclipse v5 romu var dene istersen

__Midas__

__Midas__

Üye
Bir üst mesajda AHKE arkadaşımın dediği gibi Eclipse V5 sitedede mevcuttur mutlaka, ama ben kendim cihazımda Mr Hai NOTE4 V7.4-2015 romunu kullanıyorum, hızı, pil tüketimi, içinde gömülü kernelden kaynaklı tabiki gayet güzel, tüm uygulamaları gayet akıcı bir biçimde açıyor, kasma donma vs yok, romun indirme linkini sana özelden göndereceğim, bende başka bir sitede görmüştüm şimdi emeğe haksızlık etmeyelim, kurulum aşamaları (daha önce rom kurdunmu bilemiyorum tabi) sitede mevcuttur, çoğu işlemler aynı zaten, bir kur bakalım, beğeneceğine inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Beyler imei null oldu nasıl çözebiliriz acaba ? Note 4 rom kurulu bayadır kullanmıştım dünden beri null yazıyor şebeke falan yok sınırlı iletişim mi ne yazıyodu üst barı aşağı çekince bilenler yazsın lütfen

frezby1

frezby1

Üye
Beyler imei null oldu nasıl çözebiliriz acaba ? Note 4 rom kurulu bayadır kullanmıştım dünden beri null yazıyor şebeke falan yok sınırlı iletişim mi ne yazıyodu üst barı aşağı çekince bilenler yazsın lütfen
Kardesim telefonuna uygun modemi idirip kuracaksin duzelir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
dn4 rom var hangi modemi flaşlıycam

frezby1

frezby1

Üye
dn4 rom var hangi modemi flaşlıycam
dn4 romun modemı senın tel varyantın ıle uyumlu olmaya bılır not 2 kullanıcı sı olmadıgım ıcın su modemı yukle dıyemıyorum
telefon modelıne uygun model ara ındır dene soyle bısı soylıyeyım dn4 romdan oncekı romun modemını ındır onu dene derım
bu ısler ıcın en etkılı sıte ıse xda dır

bozok_tr

bozok_tr

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt