(İstek)Lg optimus me p350 oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
(İstek)Lg optimus me p350 oyunları
Arkadaşlar 5-6 tane oyun indirdim hepsi büyük ekran... bildiğiniz oyunları yazarmısınız ?

aday1

Üye
Kardes bende de ayni tel var.cihazin grafik islemcisi, islemci ve cozunurlik degerleri v.s. pek te yuksek bi performans
vaad etmediginden oyun konusunda ciddi sikintilari var.buna ragmen bayagi bi aradim bazi oyunlar yukledim hepsini de destekliyor.link veremiyecegim ama istersen oyunlarin isimlerini verebilirim.belki bunun da faydasi olur.oyunlar
sunlar: 1-Caligo chaser (itemler,silah ve techizatlarin upgrade i, ucubeleri katlediyorsun farkli bolumlerde falan.bilirsin
İste)2-winds of steel (eski model savas ucaklari dogfight,kara hedefleri,gorevler vs.)3-infernus 2( grafikleri fena degil .akil yurutmek suretiyle ilerliyorsun.simgeler,nesneler,kapilar ,kilitler v.s.)4-the last defender ( farkli silahlarla bir mevzide
dusman kuvvetlerine karsi savasiyorsun.daha dogrusu umutsuzca direniyorsun)5-raging thunder 1 ve 2 (bi cesit car
racing)6-monster truck 7-sniper on line(evet on line destegi de var.bayagi da zevkli bir oyun)8-art of war 2 (red alert
benzeri strateji )9-drag racing 10-tank recon 3D (vasat bir tank oyunu)11- star paga (bu cihaza ragmen siddetle tavsiye
ederim.12-grave defense (bir suru turevi var.nisbeten katlanilabilir) 13- pes 2011 (touch screen modunda bayagi bi
kasar ayarlardan accelerometer i secersen cok stabil olmasa da oynanilabiliyor)... simdilik aklima gelenler bunlar..neyse ki cihaz bunlari destekliyor.soyledigim gibi link veremedim ama bu isimler bile bayagi is gorur.ben de deneme
yanilmayla buldum bunlari.umarim ki yardimi olur.

derbeder0307

Üye
çok sağol kardeşim bende faydalaNmis oldum ;)

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
Çoğu yazdıyın oyunları bende oynadım ama benim en çok zoruma giden şey asphalt 5 gibi oyunların oynatabiliyor ama ekrana sığmıyor üstelik qvga olarakta aradım qvga diyor ekranı aşıyor çözüm bulusanız mesaj atın

- - - Eklendi - - -

Çoğu yazdıyın oyunları bende oynadım ama benim en çok zoruma giden şey asphalt 5 gibi oyunların oynatabiliyor ama ekrana sığmıyor üstelik qvga olarakta aradım qvga diyor ekranı aşıyor çözüm bulusanız mesaj atın

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
Bi LİNK leri varsa yazarmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt