[İstek] Edebiyat Soruları Uygulaması (Varsa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
[İstek] Edebiyat Soruları Uygulaması (Varsa)
Arkadaşlar Ben Şuan LYS'ye Hazırlanıyorum ve Kimi Arkadaşlar Bir Bilgi Verdi Cep Telefonları için Böyle Uygulamalar Oluyormuş ama Benim Bir Bilgim Yok Sizin Bildiğiniz Bir Uygulama Varsa Bağlantısını Vermenizi Rica Ediyorum.

Başlık Yeterince Açıklayıcı Olmamıştır Sanırım. Aradığım Uygulama Şu;

Kim Milyoner Olmak İster Oyunu Gibi. Telefona Yükledikten Sonra Açacağım, Atıyorum Diyecek ki "Aşağıdakilerden Hangisi İlk Köy Romanıdır" vs... Bu Tarz Bir şey Varsa Süper Olur :)

Şimdiden Teşekkür Ederim.

İyi Forumlar...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
valla sana tavsıyem bu ısler telefonla olmaz.Benim gibi cebinde yaprak test bulundur.Daha kullanışlı :oke:

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
muttafa11

muttafa11

Üye
valla sana tavsıyem bu ısler telefonla olmaz.Benim gibi cebinde yaprak test bulundur.Daha kullanışlı :oke:
katılıyorum kardeşim bence telefonu bu aralar sadece aradığına ulaşabilmek için kullan :)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
O ALLAH'ın Emri Zatende Zevkli Uygulamalar Varmış. Akılda Daha Kalıcı Olabilmesini Sağlamak için Önemli Olduğunu Düşünüyorum Bu Tarz Uygulamaların. Bakalım Yoksa Yoktur. Klasik Devam :)

x-scarface

x-scarface

Üye
nabizade nazım karabibik :D aslında mantıklı keşke olsa.

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Fem'in edebiyat el kitabi var ondan kullanıyorum ben,sanada öneririm gayet kullanışlı. Bir de küçük soru kartları var

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Geçen geldi satış falan konuştular ama hiç almayı düşünmemiştim açıkçası bakayım :) Teşekkürler...

y10

y10

Üye
valla benim aklıma böyle bi şey geldi hatta kendim yapıyım dedim ama bende lysye hazırlandıgım için yeterli zamanım ve programlama bilgim yok şu sınavı atlatıyım belki yapmaya çalışırım bi şeyler.

Bence sen bu sene fazla çalışma seneye yapıp sana gönderirim uygulamayı ordan hazırlanırsın :D

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
valla benim aklıma böyle bi şey geldi hatta kendim yapıyım dedim ama bende lysye hazırlandıgım için yeterli zamanım ve programlama bilgim yok şu sınavı atlatıyım belki yapmaya çalışırım bi şeyler.

Bence sen bu sene fazla çalışma seneye yapıp sana gönderirim uygulamayı ordan hazırlanırsın :D

Güzel Fikir :D

aliosman166

aliosman166

Üye
olmayacak bir şey değil olabilir ama bu programı yapmakla kim uğraşır ki? :)

Betoncu006

Üye
dostum ben şöyle bir uygulama gördüm 10 ve 11'ler için bunun tüm derslerini yapacağını söyledi arkadaş

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben şöyle bir uygulama gördüm 10 ve 11'ler için bunun tüm derslerini yapacağını söyledi arkadaş

Bu Tarih Konu Anlatımlı ama Olsun. Çok Teşekkür Ederim. Az Bir Zaman Kaldı Artık Pek Yararı Olmaz Bana :) Uygulama Güzelmiş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt