> istek d.c. Oyunlari [boyut farketmez + her ekrana çevirilir] <

Sponsorlu Bağlantılar

desparado006

desparado006

Üye
Bi anda aklıma gelmedi gelince söylerim

neco2233

Üye
isa sana zahmet olmazsa kubilay ın pesi 240x320 yaparmısın bi kaç arkadaşa sözüm var

Andre10

Üye
program onu sorunsuz yapıyor. bazı GL oyunlarınıda yapıyor. söyleyin varsa aklınızda
vu sitedeki ilk oyunu world cup'u 320x240 versiyonu yaparmısın?

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar. o zaman şöyle yapalım. siz bana 240x320 direkt link oalrak güzel bi pes modifiyesi verin, [world cup olmaz malesef] bende onu kubininki'nin 240x320 versiyonunu yapıym.

neco2233

Üye
benim için farketmez ama ben orjinal pesi versem olur mu 2011 i çünkü güzel bi pes bulamam

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
tamam ver.

neco2233

Üye
waper.ru/file/1843856

- - - Eklendi - - -

isa bunu yapabilirsen minnet duyarım

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş çevridim. ama 320x240 ve 240x320 .class ve dosya biçimleri değişik çıktı. oyunu deneyemedim. telefonum 240x320 olmadığı için. bi dene linki:

desparado006

desparado006

Üye
Bunların hiç biri D.C. değil.
Güzel pes modları için :

Oyunlar D.C.'nin oyunları olması lazım...

isa adamlar yeniden pes yapmışlar bunlar nasıl yapıyo bu pesleri mükemmel olmuş

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
ben size diyorum. pes'i benim verdiğim siteden indirin diye. oradaki pesler harika. + Peste şut çekerken adamın kafasında şut göstergesi oluyoya bi tane od var oda aynı öyle. hatta adı PES 2014 HD

desparado006

desparado006

Üye
Sen nasıl yapıldığını biliyormusun

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları sıra sıra paint vb. Resım duzenleyıcıden aç, bazıları acılır bazıları acılmaz onlaru duzenlıyon ıste

neco2233

Üye
isa oyuna girmeden uygulama hatası verdi sen kendi istediğin bi peste dene istersen

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Her pes 2011 e edıt. Her deneyıste aynı sonuc alır

neco2233

Üye
bilgisayarım olsa ben yapıcam şu pes spor toto yu çünkü rf hiç sarmıyo bide sorum var rf manager 14 hakkında bilgin var mı

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Yok

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
ben size diyorum. pes'i benim verdiğim siteden indirin diye. oradaki pesler harika. + Peste şut çekerken adamın kafasında şut göstergesi oluyoya bi tane od var oda aynı öyle. hatta adı PES 2014 HD

İsa abi nightclub fever ı hangi gün upload edeceksin :)

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Ya onu PC de arıyodum. Bulamadım. Unuttum sonra. 1 saate sana PM olarak atarım. Dil dosyalarını dgstrym sımdı

- - - Eklendi - - -

yolladım bile kemal.

- - - Eklendi - - -

yolladım bile kemal.

neco2233

Üye
isa sana zahmet olmazsa senin verdiğin sitede 240x320 de en yeni yüklenen oyunu oynadım transferler ama zemin ve top kötü sana zahmet olmazsa onları düzeltebilirmisin zemin ve topu orjinaline çevirirsen minnet duyarım

- - - Eklendi - - -

yada link verdiğim pes2011 in transferlerini buna bakarak yapabilirsen çok sevinirim

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Hata verır. Ben sadece 320x240 den 320x240 e degıstırebılırım. .jarın ıcındekıler farklı.

Üst Alt