ya aslında şöyle fp1 in browser portlanamadı 8.3 diye bi sürüm çıkardılar 7.4 ile aynıbrowserin bi fark var mi![]()
yani browser ı unut gerçi portlansada pek farkenden bişey yok symbianda tarayıcı karın ağrısıdır 
dolby yi ekliyecem amao zaman gerek yok onadolby+browseri bosver
![]()
bikaç performans modunu da ayarladımmı mis gibi olur şimdi rusçayıda hallediyorum 
olmayacak sanırsamEkle oyleyse sana biraktimklavye dili olcak mi yoksa swype mi kullancam
o kadarını beceremem .gif)
olmayacak sanırsamo kadarını beceremem
![]()

sıkıntı yok o zamanbosver bende swype kullanirim![]()

core ve rofs yi editledim baya bi modlama yaptım sayıyım core a installserver hack fp1 efektleri ve fp1 multitasking gömdüm sorunsuz çalışıyorcok tesekkur ederim dostum,rofs2 ve rofs3 mu olcak dosyalar
rofs2 ye rusça gömdüm gereksiz dilelri sildim sadece işte rusça ingilizce ve türkçe var performans modlamaları yaptım batarya sıkıntı olmaz merak etme
mplayer 17.1.3 gömdüm dolby özelliğiyle beraber birde fp1 widgetları gömdüm sorunsuz çalışıyor ama fp1 stili kalvye var alt barı değişik klavyenin
udadan gereksiz uygulamalrı silmedim belki kullandıkların vardır aralarından diye
şuan upload ediyorum anca rapidshare a upload edebildim
neyse bu kadar yarım saate linki paylaşıcam 
rapidshare biraz yavaştır ama premium hesabın varsa bilememYuh helal kardes cok sagol![]()

sorun degil 150 mb bisey zaten![]()

bi' dua et yeter 
her girdiğimde beğeni bascam dua'yla kalmam![]()
neyse sana iyi eğlenceler dene bi' eksiklik olursa bilgilendirirsin hemen ilgilenirim 
Çok teşekkür ederim dostum yazarım ben sana
neyse sana iyi eğlenceler dene bi' eksiklik olursa bilgilendirirsin hemen ilgilenirim
![]()