Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istek bluetooth
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR
Üye
Konu Sahibi
istek bluetooth
arkadaşlar 6300 telefonum var arklarıma oyun göndermek istiyorum veya onların telefonuna girip almak istiyorum yardım
ilker3232
Üye
benimde 6300 ım var ama bluetooth tan oyun gönderilmezzancak bilgisayara bağlayıp bilgisayara kopyalarsan bi başka java destekli telefona atabilirsin
oguzkagan92
Üye
dostum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine gir ve oradaki programı indir...oyun gönderemiyosun ama oyun alabiliyorsun aynı programda arkadasında olduğu taktirde....uygulama erişimi sorunuda yok süper bi program..
herdprens
Üye
bana dedilerki oyunun sis. uzantısını sil öyle gönder ben yapamadım ama siz bir deneyin
oguzkagan92
Üye
sen benim dedidiğim programı kullan kardeş...bakma millete......ben kullanıyorum süper bişi...
mycountdown
Üye
oguzkaan eyvallah
Lina_TR
Üye
Konu Sahibi
Çok saol kardeş şöle bi yol daha buldum samsung bir telefon aracılıgı ile oluyor ama uzun iş
emrerap214
Üye
evet olmaz oyunlar bluetooth la atırır ama bazı telefonlarda
SİPSİ
Üye
beyler x-plore programını yükleyin ordan gönderin arama motoruna aynen x-plore yaz al hadi hayırlı olsun sorun çözülmüştür ben kullanıyorum 6300