istediğiniz tema yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozdemirozkan

Üye
Eskişehirspor teması yaparmısın kardeş şimdiden kolay gelsin

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar ALLAH aşkına ya istekte bulunuosunuz ok ama geçmiş sayfaları neden okumuyosunuz adam dalgasını geçmiş siz halaa istek yapıosunuz,buraya yorum yapıldıkça aklı sıra arkadaş prim yapmış hissediyor kendini. Yönetim uyuma kilit vur bu konuyaaa

ubs_cemil42

Üye
Ben Nokia E65 için hani su Samsunglarda sabah aydınlanan martılar ucan gece kararan kız kulesi teması varya ondan istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden TŞK:)

atessss

Üye
MúDúR s60 íCíñ..BLacK ßí Témâ YãPâßíLír Mísïñ..!

mccombat1

Üye
yA knK BAN A nıSSAN arABA reS Mİ yaPAR:mISIN_?

pire05

Üye
aşk teması yapabilir misiniz?
00

ubs_cemil42

Üye
Ya Kardeş ben heryerde aradım ama bulamadım o temayı ya bana hani şu samsung d900i de günün belli saatlerinde kararan mesaj falan geldiginde havaifişekler falan patlayan tema var yah bana o temadan bulursanız çok sevinirim...Nokia e65 için...Şimdiden teşekkürler...

DJMANYAK4554

Üye
varsa güzel kız temaları yap
emeğine saygılar

lepiQQ

Üye
kardeş bana erdal erzincan teması yaparmısın . şimdiden teşekkürler

ubs_cemil42

Üye
Kardes ben hani su D900'deki hareketli Ortaköy Camii teması var ya onu benim için e65'e uyarlarmısın simdiden tesekkürler...:)

SlashGun

SlashGun

Üye
Bana İstanbulun En eşsiz temasını yapabilirmisin ?
Ama hiç kimsenin göremediği bir tema , O kadar istanbulu dolaşıpta görülemeyen bir yerini tema yapabilirmisin ?
Tema 240x320 ve .thm uzantılı olsun ;)

Eru Ilúvatar

Üye
merhaba bana kendi resmimin temasını yapabilir misin

byoyna

Üye
kardes eskısehır sporr forumda aradım ama bı tane bıle yok w810i ıcın sımdıden tesekkurler

furkanfurfurkan

Üye
:=)

maxci

Üye
güncel saat teması yapabilirmisin teşekürler

zetina

Üye
kardeş bana raple ilgili güzel bi tema yaparmsın ben cok uğraştım ama yapamadım telım 2680 slide şimdiden teşekkür ederim...

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
size siteyi verem oradan yapın buradan her türlü yapabılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt