• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Ya benim isteğim biraz zor ama bakarsın biliyorsundur. Şarkıda meggy hoo hoo gibi bir sözü var az da olsa hareketli bir şarkı diye hatırlıyorum. Umarım biliyorsundur. :) :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/yerli-melodi...melodi-zil-sesi-indir-482741.html#post3358778

----------Eklendi @ 19:10:32 ---------- Yazıldı @ 18:53:19 ----------

Rammstein - Rammlied şarkısının 41. saniyesinden itibaren olan kısmını yani sözlere giriş kısmını istiyorum :)
http://www.maxicep.com/yabanci-melo...-zil-sesi-indir-dinle-482745.html#post3358819

----------Eklendi @ 19:11:15 ---------- Yazıldı @ 19:10:32 ----------

Ya benim isteğim biraz zor ama bakarsın biliyorsundur. Şarkıda meggy hoo hoo gibi bir sözü var az da olsa hareketli bir şarkı diye hatırlıyorum. Umarım biliyorsundur. :) :)
Üzgünüm isim olsa guzel olurdu da sarkının ısmını bılmıyorum

AsiReco

AsiReco

Üye
kardesim senden bir ricam war grup nara gitme ne olur parcasini isityorm simdiden rica ediyorjm sagol tesekkür ederim ...

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Şarkının ismini bilsem bende bulurdum ama ne bilim belki biliyorsundur diye öyle bir sorayım dedim. Yinede teşekkür ederim. :)

sniper_ugr

Üye
linkte verdiğim parçayı bulabilirmisiniz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
İstediğiniz şarkının adını yazın diyorum beyler,istediğiniz şarkıyı bana dinletin indirin demiyorum. Bulamam üzgünüm

reckless28

reckless28

Üye
Dostum david guetta kid cudinin memories nakarat kısmını bulabilirmisin

Türe

Türe

Üye
dostum david guetta dan love dont let me go bunu x6 için uygun uzantıda bulabilir misin ?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
x6 'nın uzantısı ne oluyor ?

najanaja

najanaja

Üye
Kardeş 3 adet isteğim war sana zahmet ben aradım bulamadım eğer bulabilirsen çok sevinirim

1-

şarkının adı (Glyn M. Owen zig-e-dy zig-y-dac) diye gçiyor utube de fakat olarak bulamadım ve bulduklarım bu tarz değildi sözler aynıydı ama biraz daha farklıydı.
2- cnbc-e de Camelot dizisi başlarken çalan şarkı
3- yine cnbc-e yayın akışı sırasında çalan müzik

yardımcı olursan gerçekten çok sewinirim 3 gündür bunları bulmakla uğraşıyorum fakat nafile..

AsiReco

AsiReco

Üye
(Zaman Gazetesi 1 Milyon Reklam Müziği rica ediyorum kardesim simdiden tesekkur ederim cok sagol bulursan sevinirim

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 3 adet isteğim war sana zahmet ben aradım bulamadım eğer bulabilirsen çok sevinirim

1-

şarkının adı (Glyn M. Owen zig-e-dy zig-y-dac) diye gçiyor utube de fakat olarak bulamadım ve bulduklarım bu tarz değildi sözler aynıydı ama biraz daha farklıydı.
2- cnbc-e de Camelot dizisi başlarken çalan şarkı
3- yine cnbc-e yayın akışı sırasında çalan müzik

yardımcı olursan gerçekten çok sewinirim 3 gündür bunları bulmakla uğraşıyorum fakat nafile..
Üzgünüm bulabildiğim yalnızca ilk isteğin. Youtube' de falan aradım ama bulamadım o cnbc-e ile ilgili olanları.

Ekli dosyalar

najanaja

najanaja

Üye
Üzgünüm bulabildiğim yalnızca ilk isteğin. Youtube' de falan aradım ama bulamadım o cnbc-e ile ilgili olanları.

Sanırım videoyu mp3 e çevirdin ben müziği olarak istemiştim yinede ilgin için çok teşekkür ederim kusura bakma zahmet werdik. Asıl cnbc-e yayın akışı müziğini bulabilsen iyi olacaktı amma maalesef yok bu meret nette napalım. TV den kısa da olsa düzgün bi kayıt alacaz artık..

Türe

Türe

Üye
aac dostum daha çok var da çaldığı en çok bu türde çalıyo dostum sen şarkıyı bul da ben çevirisini yaparım problem değil o :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
dostum david guetta dan love dont let me go bunu x6 için uygun uzantıda bulabilir misin ?
Şarkıyı mp şeklinde indirdim ve zil sesi halinde kısaltıp kestim. Uzun mp3 paylaşımları yasaktır. Umarım işe yarar.

ayse sena

Üye
mustafa ceceli-yağmur ağlıyor

Üst Alt