• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

sx1k

sx1k

Üye
mustafa ceceli karanfil limon çiceklerinin nakarat kısımlarını bulabilirsen sevinirim

ipkry

ipkry

Üye
izmir çetesi, ATEŞİn cep telefonunda çalan zil sesi.. ritimli bir şekilde adam konuşarak şarkı sölüyor umarım hatırlamışşınızdır bulabilirmisinz??

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm o kadarını bulamam:(

bilinebilir

Üye
linkteki mp3 dosyasındaki parçayla ilgili bilginiz varsa verebilirmisiniz. (515 KB)

veya

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı şarkılar olduğu için kulağım aşina ama tam adını bilmiyorum inanın:S

sendere53

Üye
ya dostum ben o kadar aradım bulamadım bi arap müziği sanırım en son şu sözleri aklımda kaldı "yemi yemi yema" gibi bişeydi sanırım böyle tv porgramlarında fon olarak çalıyo hareketli süper bi müzik :D bulursan sevinirim şimdiden sağol :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
...:(

h311b0y26

Üye
Joan Osborne - One of Us şarkısının nakarat kısmını bulabilir misin arkadaşım?

ecrinin

Üye
Black Eyed PeaS--The Time (Dirty Bit) Fergienin başladığı kısmı (39.saniyeden başlıyor )
David Guetta& Fergie-- Getting Over YOU (10.saniyeden itibaren ) bulabilir misiniz?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hallederim buralarda olun birazdan atarım;)

ecrinin

Üye
teşekkürler...

serseriyıl

Üye
kesha tik tok şarkısı sadece nakaat olsun mümkünse

mustafa_oner27

Üye
kardeş bende acem kızı polifonik melodisini istiyorum neşet ertaştan

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Polifonik değil de mp3 ya da waw istersen ayarlarım

boomfunk

boomfunk

Üye
Grup 84 hayır olamaz nakaratını mp3 olarak yükleyebilrseniz çok sevinirim

Dust_

Üye
Rammstein - Rammlied şarkısının 41. saniyesinden itibaren olan kısmını yani sözlere giriş kısmını istiyorum :)

Üst Alt