Orotoryo lazım da neyin orotoryosu lazım ?[COLOR=""][SIZE=""]orotoryolar lazım . bulabilir msn acaba ?[/SIZE]
Reklam içerisinden salt müziği çekip almam imkansız.Ama sana aynı şarkının başka bir varyasyonunu verebilirim.Maksat teselli olsunsenden ricam vodafen pahalısı pahalısı kaliteliymis müzigini istiyorum simdiden tesekkur ederim cok sagol

andrea dokrai diye yazınca çıkıyor bir müzik işte o müziğe benzer kanunla çalınıyor gibiydi eğlenceli bir parçaydı yani biraz tuhaf anlattım ama kusura bakmayın eğer anlamadıysanız bu sanatçının albümlerini bulamıyorum bu konuda yardımcı olursanız o da olur. Andera Dokrai albümleri....
----------Eklendi @ 12:12:27 ---------- Yazıldı @ 11:30:51 ----------
bu tarzda eğlenceli hint şarkıları olur eğer zorlanırsanız zaten bu da onun gibi birşey

Vallahi kardeşim açıkçası bu müzik neyin nesidir bilemiyeceğim ; ama müziğin giriş kısmını 3 saniye civarında kestim.Belki zil sesi olmayabilir ama çok güzel mesaj sesi olabiliropet kusursuza yolculuk reklam müziği nibulabilirsen çokkk sevinirim
İsteğini cevapladım kardeş,daha ayrıntılı bilgi için youtube sitesinden orotoryolar şeklinde bir arama yapıp istediğin video nun linkini bana atarsan ben de sana onu indirebilirim[/COLOR][COLOR=""][SIZE=""]admin kafana göre orotoryolardan link ver lütfen .[/SIZE]
Bu nezakete mümkün elbet de.=)
----------Eklendi @ 06:34:38 ---------- Yazıldı @ 06:33:51 ----------
Sedat Yegin Incir
bunu istiyorum mümkünse
simdiden tesekkürler
http://www.maxicep.com/yabanci-melo...sesi-cep-melodi-indir-585104.html#post4190653Timbaland the way ı are sadece muzık![]()
Buyur kardeşim ben teşekkür ederimKardeşim merhaba
Jessie J nin price tag adlı şarkısının wav formatında yapabilir misin zahmet olmazsa
Its not about the money money money diye başlayan kısmını alabilirsen sevinirim. Nakarat yakışıyor wav'a
Teşekkürler