Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Kardeş Paylaşımların İçin Tşkrler.Senden Bi İstekte Daha Bulunacağım.Funda Arar-Yak Gel Şarkısından Bir Kısım Kesip Melodi Olarak Paylaşabilirmisin Rica Etsem.
arkdasasım bide bi zhmet bir demet tiyatronun jenerik müziginin slow u 20 aralık 2009 da da pzr günü iste jenerasyondn bi adam gelip siir okudu alltan fon müzigi olrk onu koydular tek ben deil bizim tüm mahhalle okul ario hatta bi zmht kardesim bulursan her türlü oyun icin hack tranier patch benden ne ararsan oke ???
Bulmaya çalışacağım birader ben bi bulayım da oyun hack mack vermesen de olur gerek yok sagol,ama yeter kı bulayım.Madem tum okul mahalle ıstıyor insallah bulurum
--------------- Ekleme ---------------
Valla sevgili Barış aradım taradım bulamadım ama istersen birkaç güzel fon müziğim var onları verebılırım