Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Şimdi süper oldu ... çok sağolasın da bu konu ne zamana kadar böyle güncel olucak ? insallah hep devam eder Gerçekten süper iş yapıyosun . Herkes senin sayende bulamadığı,arayıp durduğu müziklere şarkılara kavuşuyor . .. tekrar teşekkürler ...
Ben burada oldukça bu konu güncelliğini koruyacaktır. Ben olmasam da diğer görev arkadaşlarım ellerinden geldiğince konuya dahil olacaklardır ve oldular da sağolsunlar. İşte benim ya da bizim mutluluğumuz bu. Birilerini mutlu edebilmek,aradıklarını bulmada yardımcı olabilmek. Ben teşekkür ederim. Nezaketiniz için teşekkürler. Yine bekleriz..
öncelikle iyi çalışmalar dilerim. bir arkadaşım benden beko müziğini bulabilir misin diye sorduğunda araştırayım dedim ve üyesi olduğum maxicep te konularını gördüm. lakin linkler silinmiş. eğer elinizde hala o şarkılar var ise bana mail olarakta gönderebilirsiniz. ilginize şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle iyi çalışmalar dilerim. bir arkadaşım benden beko müziğini bulabilir misin diye sorduğunda araştırayım dedim ve üyesi olduğum maxicep te konularını gördüm. lakin linkler silinmiş. eğer elinizde hala o şarkılar var ise bana mail olarakta gönderebilirsiniz. ilginize şimdiden teşekkür ederim.