İstedigin numaradan mesaj yazma (ezsms)

Sponsorlu Bağlantılar

frht1994

frht1994

Üye
bunu kullanıpta beğenmeyen çıkarsa bi daha bilgisayar başına oturmam ya manyak bi program :d::aha:

teomaniaa

teomaniaa

Üye
tşkler bi deneyelim

melihx7x

Üye
ben yapamadım nası olcak yha

spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
4 senelik konu :)) hala kullanımda mı bu program :))

genç kral

genç kral

Üye
sağolasın.. 10 numara bir şeye benziyor

basargider77

Üye
nasıl yükleniyor bu program bilgisayarıma indirdim telefonuma mı atmam gerek.?

teufel_90

Üye
nokia 6600 i slide da açılmıo :(

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
sügel paylaşım
Bu Konuyu Yeni Başlıkta Açmak istedim Çünkü Program süperr....indiripte pişman olan çıkarsa ben bu foruma bidaha gelmiyecem....

Açıklama:
Mükemmel bir program. Bu program ile telefonunuzda bulunan bütün gelen,giden mesajların içeriğini değiştirebilirsiniz. Yani gelen,giden mesajlara müdahale edebiliyorsunuz. Mesajın içeriğini, gelen numara veya kişiyi, geliş tarihini aklınıza gelebilecek her türlü bilgiyi değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca zaman ayarlı özelliği sayesinde telefonunuza istediğiniz bir saatte, istediğiniz bir numaradan fake (sahte) mesaj gelmesini sağlayabilirsiniz. Buna bluetooth da dahil. Bir diğer özelliği de okunmuş olan mesajlarınızı okunmamış gibi gösterebilme özelliği. Ve gelen kutusundaki mesajları gönderilen mesajlara taşıyıp sanki siz göndermişsiniz gibi de gösterebiliyorsunuz. Bir başka özelliği de kodlanmış olarak SMS atabilmesi. Yazdığınız mesajı kodlar ve karşı kişiye gönderir. Karşıdaki de program sayesinde kodlu olan mesajı açıp okuyabilir. Her telefonda olması gereken bir program. Şiddetle tavsiye ediyorum.

alıntıdır.

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

AKSU_12

Üye
Ya bende 5800 em kullanıyorum acaba benım tele uyml m b kurmay çalıştım başarmadım ya

ultrasrh

Üye
Süper

Revengeful

Emekli Yönetici
Super

HASAN ÇELİKER

HASAN ÇELİKER

Üye
super bısı emege saygı

--------------- Ekleme ---------------

tesekurler

asi!

asi!

Üye
sağol kardeş

burcu_039

Üye
Arkadaşlar bnm bu programa çok acil ihtiycm var lütfen bana en kısa zamanda bana cvp verin bu programı indiremiormm.yada inridiren varsa benm için sadece bi tane msj atmk istyrm .hayat memat meselesi yardım edin nolr:(:(

kalkan3434

Üye
tşklr dostum eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

tşklr dostum eline sağlık :)

fayda

Üye
baba ben uğur msj ben yoluyorum haberin olsun

levent_32

Üye
teşekkürler

cptalperen

cptalperen

Üye
çalışıyo mu ki :hmmm

dedextr

Üye
kardeş ben bunu indiremiyom nere kaçmış bu banada lazım böle bi program emegine saglık

Üst Alt