İstedigin numaradan mesaj yazma (ezsms)

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

canyakici31

Üye
pc nasil yazarim cebe mesaj bir aciklama yok yaa

nihat_elz

Üye
saolasın üstad

macman

macman

Üye
güzel pro thenksss

gorki83

Üye
ellerine sağlık

ocoist

Üye
arkadaşlar yardım lütfen..ben fake sms kullanamıyorum.diğer tüm işlevlerini kullanıyorum ama fake sms olmuyor..ayarlıyorum,bırakıyorum..msg gelmiyor belirlediğim numaradan..yardımcı olun lütfen..daha öncede çokk kullandım.ama bu sefer olmuyor..acaba nedenini bilen var mı

ASIRUHZB

ASIRUHZB

Üye
Arkadaslar size bi konuda danısmak ıstıyorum bu program NOKIA N70 ıcın de gecerlımı..Şimdiden ilginiz için teşekkur ederım...

xray61

Üye
hehehehe

--------------- Ekleme ---------------

s.a istediginiz numaradan veya isimden bır baskasıne sms yollamak ıstıyorsanız buyurun tamamen ucretsiz buradan uye olun ve eglenmeye baslayın

seymenmen

Üye
Evetttttttttttttt

turuncuxxx

Üye
ya ben yükledim ......sis yüklemesi desteklenmiyor dedi yarım ederseniz cok sewinirim

dermus

Üye
Arkadaşlar bu programı E65 te kuramadım. Hangi lefonlar uyumlu ildiriseniz sevinirim: Örn: Noia 6300 Tş.

MxLeader

MxLeader

Üye
Özellikleri güzelmiş , teşekkürler.

city_angel

Üye
beyler n95 te çalışmıyo bu

ReDMeMooo

ReDMeMooo

Üye
eline sağlık

scream_-_

Üye
nerdesın esra

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Ya Blader 5800'ım var sıs dosyası desteklenmıyor dıyo ne yapıcam yardımcı olurmsuun ?

cakal_78

cakal_78

Üye

mocheno

Üye
çalışmıyo la bu pro indirmeyin boşuna...... polisi aramış bilmemne poliste öyle diyecek ha savcı bile dikilir kapıya 24 saat geçmeden hattı meşgul ettin diye bilmion ne saçma sapan konu yapıon hayallerinizi başka yerde kurun...

boğa1234

Üye
zaman boşuna geçiyo artık sıkıldım ya sen beni çaldır ben seni ararım

pol_ist

pol_ist

Üye
tesekkurler

Üst Alt