Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstedigin numaradan mesaj yazma (ezsms)
Sponsorlu Bağlantılar
jackalx_06
Üye
teşekkürler.
canyakici31
Üye
pc nasil yazarim cebe mesaj bir aciklama yok yaa
nihat_elz
Üye
saolasın üstad
macman
Üye
güzel pro thenksss
gorki83
Üye
ellerine sağlık
ocoist
Üye
arkadaşlar yardım lütfen..ben fake sms kullanamıyorum.diğer tüm işlevlerini kullanıyorum ama fake sms olmuyor..ayarlıyorum,bırakıyorum..msg gelmiyor belirlediğim numaradan..yardımcı olun lütfen..daha öncede çokk kullandım.ama bu sefer olmuyor..acaba nedenini bilen var mı
ASIRUHZB
Üye
Arkadaslar size bi konuda danısmak ıstıyorum bu program NOKIA N70 ıcın de gecerlımı..Şimdiden ilginiz için teşekkur ederım...
xray61
Üye
hehehehe
--------------- Ekleme ---------------
s.a istediginiz numaradan veya isimden bır baskasıne sms yollamak ıstıyorsanız buyurun tamamen ucretsiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan uye olun ve eglenmeye baslayın
seymenmen
Üye
Evetttttttttttttt
turuncuxxx
Üye
ya ben yükledim ......sis yüklemesi desteklenmiyor dedi yarım ederseniz cok sewinirim
dermus
Üye
Arkadaşlar bu programı E65 te kuramadım. Hangi lefonlar uyumlu ildiriseniz sevinirim: Örn: Noia 6300 Tş.
MxLeader
Üye
Özellikleri güzelmiş , teşekkürler.
city_angel
Üye
beyler n95 te çalışmıyo bu
ReDMeMooo
Üye
eline sağlık
scream_-_
Üye
nerdesın esra
Mert_Gül
Üye
Ya Blader 5800'ım var sıs dosyası desteklenmıyor dıyo ne yapıcam yardımcı olurmsuun ?
ya arkadaşlar kızlara yaptım bunu azdaha dayak yiyodum ama ben kotu şeyler yazmıştım başka arkadaşa yaptım mahkemeye verecem seni diyo manyak bişi bu yaaa
çalışmıyo la bu pro indirmeyin boşuna...... polisi aramış bilmemne poliste öyle diyecek ha savcı bile dikilir kapıya 24 saat geçmeden hattı meşgul ettin diye bilmion ne saçma sapan konu yapıon hayallerinizi başka yerde kurun...
boğa1234
Üye
zaman boşuna geçiyo artık sıkıldım ya sen beni çaldır ben seni ararım