Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstedigin numaradan mesaj yazma (ezsms)
Sponsorlu Bağlantılar
qazim18
Üye
usta programı yükleyeli epey oldu çok süper bişe tamam da peki kendi numaramızdan bi başkasına mesaj atıp onda gözüken numarayı kendi numaramız değilde başka bi numara olarak gösteremiyozmu?
jaba444
Üye
beğenmedim şaka abi süper bişe ama neoki gibi olannn karddeşlrimizden uzak tutalım
tarikb.
Üye
6120 için yapabilirmisin kardeşim bu proyuya uzun zamandır arıyordum ama desteklemiyor dedi telefon.( 6120 özellikleri 9.2 s60 v3)
TSCH88
Üye
Usta calismiyor bu program Nokia 6120 de eger bi cözüm yolu biliyorsan lütfen paylas biranönce! Tesekkrler paylasim icin!
delikanli006
Üye
tesekkurler kardes
proo2000
Üye
güzel pro saol kardeş
gokhan1907
Üye
paylaşım için teşekkürler denicem
kahincocuk
Üye
ya n70 e yükledim ama olmadı
miharbi1455
Üye
güzel paylaşım
HUSKY10
Üye
Off niye sis dosyası jad ve jar değil.
berkan2704
Üye
saol
serseri_1914
Üye
arkdaşlar jar yok mu
o_yes
Üye
saollll
maestroo
Üye
Arkadaşım program için sağol teşekkür ettim ama ben N72 de çalıştıramadım
WwwkillermanwwW
Üye
saollll
Outlaw3
Üye
ya arkadaslar biri yardim etsin bu dosyayi nasil sisx yapiyoruz baska bir programmi yüklememiz gerekiyor ?
Netsky™
Üye
sağol çok güzel bir proğram
finike_ru
Üye
benım anlamadığım başka numaradan kendimize yolluyoda başkasına nasıl yolluyacaz ayrı numaradan deneyen varmı yazzın lütfen birde kendime fake yollamayı beceremedım bilgileri giriyom ama tık yok tel 6600
uraysi
Üye
arkadaslar bende n95 8gb var ve yuklemeye calısınca desteklenmiyor uyarısı alıyorum çözüm için bir önerin varsa simdiden tsk