işte zidane ve matezazzinin kapıştığı O AN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
işte zidane ve matezazzinin kapıştığı O AN

FanaTürk

FanaTürk

Üye
İyi yaptı... Pis İtalyanlar... :ehe:

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
galiba annesine küfür etmiş

kikaksk

kikaksk

Üye
vallaha mac sırasında iyi bi action oldu

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
zidane'ye yakıştıramadım bu kupa fransızların olsaydı maradona gibi anılıcaktı ama artık sanmıyorum

seyfofen

seyfofen

Üye
kim bilir çileden çıkarmak için neler yaptı şerefsiz çünkü zidanın böyle sabıkası yok yinede hiç hoş olmadı..

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
yinede her ne olursa olsun yakıştıramadım

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bence yakıştı... İtalyanların kupadan ihraç edilmeleri gerekirdi... Mafya ligi resmen... Onların yerine bizi alabilirlerdi. :)

Zaten bu İtalyanların çakallıklarını hepimiz biliyoruz. Juventus'un Galatasaray'a çektirdiklerini hatırlatırım. Pis İtalyanlar... Zidane kafayı fair-play için atmıştır. Nokta. :)

Altun.

Altun.

Üye
bu italyan futbolunu oldum olası sewmem materazzinin bu hareketinden sonra iice gene nefret ettim yaa. aklıma isviçrenin bizimkileri tahrik edişi geldi. bu şler böle heralde sahada yıkamıyosan psikolojik olarak yıkcaksın...
tam italyan işi oldu ama....

paradoks

paradoks

Üye
saol arkadas

FanaTürk

FanaTürk

Üye
d4rk3ff3ct' Alıntı:
fransızlar pis değil mi?

Hangi açıdan sorduğuna bağlı... :) Siyasi açıdan bakılacak olursa; Fransızlar Ermeni lobisini bize tercih ediyorlar, İtalya ise Apo'yu sakladı, vermedi. :hayir: Ancak Futbol açısından bakarsak; ligine şike, mafya, hakem satın almaları karışmış bir İtalya, Avusturalya maçında da kelek yapmış, son dakikada sahte bir penaltıyla yukarılara çıkmıştır. Fransa ise içerisinde Ribery gibi ahlaksız bir futbolcuyu barındırmasına rağmen Zizu gibi futbolculuğu tartışılmaz bir lider ile İspanya, Brezilya, Portekiz gibi güçlü ekipleri çirkefleşmeden geçmeyi başarmıştır. İtalya'nın tek hedefi ligde alacakları cezayı Dünya Kupası'yla affa uğratmakken; Fransa Zidane'ı onure etmek için kupayı arzuluyordu.

Nitekim çirkef çirkefliğini gösterdi... Zidane'a söylenmiş o küfür, o ırkçı söylem her ne ise karşılığını aldı... Onur, gurur, şeref Dünya Kupası'ndan değerli değildir. İşte gerçek Fair-Play Dünya Kupası pahasına atılan o kafadır. :good:

Pislik kavramı bu mantık çerçevesinde kullanılmıştır. :)

irun

irun

Üye
Materazzi, Zidane'a Cezayir asıllı olduğu için terörist demiş... fazlasıyla haketti o kafayı bence..:box:
zaten bütün avrupa, tüm ortadoğuya terörist gözüyle bakıyo.. :hayir:

bu olay yine de Zidane'ın FİFA dan, Dünya kupasının en iyi oyuncusu ünvanını ve 'altın top' ödülünü almasına engel olamadı...:good:

ouSahin

ouSahin

Üye
ii yapmışş :box:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Buyrun bir de resimden bakın.. :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Oh! Yarasın... :ehe:

G_Unit

G_Unit

Üye
eywallah saolasın

FanaTürk

FanaTürk

Üye

Tekrar edin: Yer misin? Yemez misin? Yer misin? Yemez misin? Yer misin? Yemez misin? Yer... :ehe:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
FanaTürk , olay imzana kadar işlemiş :ehe:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
:ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt