Nokia Yaptımı "N" Babasını Yapar Cihaz Süper Ya Youtube da Videoları Filan Var Meego Çok şahane Duruyor Efektlerle Vs... Hele Multi Tasking Menüsü Diğr Adıyla Task manager Veya Herneyse Multitouch Zoom Yapıyorsun Küçüldükçe Daha Çok Görev Gözüküyor Filan Harika Nokia gene geliyor ben inanıyorum taze kanla geri geliyor bu sadece başlangıç şimdilik yeter bile 1gb rami vs ile tasarımınıda tuttum
Harika bir telefon geliyor. Nokia beklenilen performansı verecektir artık. 1 Yıl içerisinde yeni telefon alacağım ve o da N9 olacak
Umarım Türkiye'de fiyatı 1500 Lira'yı geçmez.
Harika bir telefon geliyor. Nokia beklenilen performansı verecektir artık. 1 Yıl içerisinde yeni telefon alacağım ve o da N9 olacak
Umarım Türkiye'de fiyatı 1500 Lira'yı geçmez.
Ucuz pahalı bilmem de pahalı olursa dışarıdan getirtirim veya ikinci el temiz alırım android görmekten sıkıldık artık android cihaz kurcalamaktan da meego değişik duruyor bakalım hayırlısı olsun
burada skyfire göremedim. Çok hızlı bir tarayıcı opera mobile'den daha hızlı bana göre ancak yeni nokia browseri bayağı hızlı. Eğer beklediğim gibi çıkarsa balıklama dalar alırım
burada skyfire göremedim. Çok hızlı bir tarayıcı opera mobile'den daha hızlı bana göre ancak yeni nokia browseri bayağı hızlı. Eğer beklediğim gibi çıkarsa balıklama dalar alırım
Doğrudur stephen elop zaten microsoftun adamı ama n9'a destek gelir, tek telefon olduğu için yapacaklardır bişeyler. Destek kesilirse geliştiriciler desteklemeye devam eder.
Etrafımda nokia kullanıp memnun kimse yok. Ben hiç kullanmadım onların yalancısıyım Smartphone almaya karar verdim ve LG optimus black ağır basıyor hem özellik hem fiyat olarak. Nokia'ya dünya para verip 2 ay sonra servise götürme riskini alamıyorum
Etrafımda nokia kullanıp memnun kimse yok. Ben hiç kullanmadım onların yalancısıyım Smartphone almaya karar verdim ve LG optimus black ağır basıyor hem özellik hem fiyat olarak. Nokia'ya dünya para verip 2 ay sonra servise götürme riskini alamıyorum
ben de n900kullaniyorum ve prg yuklemek icin internet baglantisi istiyor malesef. Insallah n9 daha ustun teknolojileri kullaniyo sozde eger gercekte de durum boyleyse piyasayi sallar n900den verim alamadim n9dan insallah verim aliriz