Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
daha önce n9 un haberi cıkmıstı bu forumda e7 ye benzeyen klavyeli birşeydi fakat bunu görünce şaşırdım neyse hadi bakalım inşallah hayal kırıklıgına uğratmaz
<b>Nokia devri kapanıyor diye düşünüyorum, MS ile anlaşsaydı bişeyler olurdu ama artık cok zor.. Son direnişleri malesefki..</b>
ms ile anlaştı ki zaten
tamamdır Uruloki Özelliklerini ekledim. Valla cihaz süper, Linux farkını da ortaya koyacaktır. Sürekli odaklamalı video çekmesi bir telefon için çok iyi olmuş, 120fpsde çalışması da etkileyici.özellikleri olarak şunları buldum batman eklersin konuya platformu omap3630 yani cpu arm cortex a8 ve gpu powersgx530 ben pek beğenmediö performans olarak fakat kullananlar var twitterda yazmışlar aşırı hızlı diye hatta arayüzü 120fps de çalışıyormuş işte linux sağ olsun ama kamerada güzel 720@30 fps video çekiyor ve sürekli odaklamalı bir şekilde N serisine yakışan bir özellik bakalım tam incelemeler çıksın ne olucak görürüz
O telefonun da yeni görüntüleri var ve N950 olarak piyasaya sürülecek gsmarenadan yanlış okumadıysam.daha önce n9 un haberi cıkmıstı bu forumda e7 ye benzeyen klavyeli birşeydi fakat bunu görünce şaşırdım neyse hadi bakalım inşallah hayal kırıklıgına uğratmaz
cihazın çok eksikleri var hayal kırıklıgına ugrattı beni
-Telefonun arka tasarımı bence kötü olmuş.
-Telefonun yine pili çıkmıyor..
-Galiba flash desteği yok onun yerine htlm5 var
-Usb otg özelliğinide göremedim.
-Bluetooth 3.0 yapılabilirdi..
-Kamera tuşu koyulabilirdi.(Benim gibi alışmış olanlar eminim arayacaklardır o tuşu)
-Hdmı çıkışıda yok sanırsam
-radyoda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?