Türe Üye Anti-Okul' Alıntı: Arkada bir tane daha var gibi. O evlatlık mı onu neden çekmedin Muhabbet kuşunu altın kafese koymuşlar Genişletmek için tıkla ... Altın değil komşunun o
Anti-Okul' Alıntı: Arkada bir tane daha var gibi. O evlatlık mı onu neden çekmedin Muhabbet kuşunu altın kafese koymuşlar Genişletmek için tıkla ... Altın değil komşunun o
Uhops Üye DiaBLoS' Alıntı: Benim kuşumu nasil buldunuz arkadaslar ? Genişletmek için tıkla ... 100 numara
Anil-D Üye Yabani cins olduğu icin bizimkilere benzemiyor yarin bende koyarimBenimki kıvırcık ekmek balli kraker yem bile yiyor ama elimi gene kekiyorAyakliklari tahtadan almalisin benimkiler plastikti kuşum kırdı
Yabani cins olduğu icin bizimkilere benzemiyor yarin bende koyarimBenimki kıvırcık ekmek balli kraker yem bile yiyor ama elimi gene kekiyorAyakliklari tahtadan almalisin benimkiler plastikti kuşum kırdı
caglar b Üye AnıL-D' Alıntı: Ne alaka1 tane daha alirsan gelmez eline arkadasi olacagi icin Genişletmek için tıkla ... Yanlış düşünüyorsun, önce bir kuş alıp onu kendine alıştırınca alacagın ikinci kuş sana daha çabuk ısınıyor. İki kuşumda gayet canayakın
AnıL-D' Alıntı: Ne alaka1 tane daha alirsan gelmez eline arkadasi olacagi icin Genişletmek için tıkla ... Yanlış düşünüyorsun, önce bir kuş alıp onu kendine alıştırınca alacagın ikinci kuş sana daha çabuk ısınıyor. İki kuşumda gayet canayakın
DiaBLoS Admin Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Yabani cins olduğu icin bizimkilere benzemiyor yarin bende koyarimBenimki kıvırcık ekmek balli kraker yem bile yiyor ama elimi gene kekiyorAyakliklari tahtadan almalisin benimkiler plastikti kuşum kırdı Genişletmek için tıkla ... Hangisi yabanci cins anlamadim kardesim.., Kus ayakliklari nasil kirar yahu .
AnıL-D' Alıntı: Yabani cins olduğu icin bizimkilere benzemiyor yarin bende koyarimBenimki kıvırcık ekmek balli kraker yem bile yiyor ama elimi gene kekiyorAyakliklari tahtadan almalisin benimkiler plastikti kuşum kırdı Genişletmek için tıkla ... Hangisi yabanci cins anlamadim kardesim.., Kus ayakliklari nasil kirar yahu .
Anil-D Üye Evet olabilir akilli hayvan bi gün yem koymayi unutmusum kafasiyla yem kutusunu gösteriyordu
Invoke Üye Abi, sultan papağınını sormuştum ama?.. Ya sorum kaynadı arada ya da cevap verdin de cevap kaynadı @DiaBLoS
Abi, sultan papağınını sormuştum ama?.. Ya sorum kaynadı arada ya da cevap verdin de cevap kaynadı @DiaBLoS
DiaBLoS Admin Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Abi, sultan papağınını sormuştum ama?.. Ya sorum kaynadı arada ya da cevap verdin de cevap kaynadı @DiaBLoS Genişletmek için tıkla ... Cok ses yaptigi ve hircinlastigi icin geri verdim onu
-qarapapaq-' Alıntı: Abi, sultan papağınını sormuştum ama?.. Ya sorum kaynadı arada ya da cevap verdin de cevap kaynadı @DiaBLoS Genişletmek için tıkla ... Cok ses yaptigi ve hircinlastigi icin geri verdim onu