Uhops Üye oyuncu438' Alıntı: onu o şekil nasıl egittiniz? Genişletmek için tıkla ... Babam her sabah balkonda elinde falan severdi, sonra balkonun etrafında uçmaya başladı, sonra tüm evi dolanıyordu. Yorulup açıktımı balkonda ki kafese giriyordu.Bizimkini kesin mahalledeki çocuklar taşladı/korkuttu kuşum uzaklaştı evi bulamadı
oyuncu438' Alıntı: onu o şekil nasıl egittiniz? Genişletmek için tıkla ... Babam her sabah balkonda elinde falan severdi, sonra balkonun etrafında uçmaya başladı, sonra tüm evi dolanıyordu. Yorulup açıktımı balkonda ki kafese giriyordu.Bizimkini kesin mahalledeki çocuklar taşladı/korkuttu kuşum uzaklaştı evi bulamadı
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Türe' Alıntı: Bu maviş de bizim Çiko efendi Genişletmek için tıkla ... Cok tatli masallah
Uhops Üye Muhabbet kuşuna yakışan 2 renk var. Ya Anıl'ın ki gibi yada Türe'nin ki gibi. Türe'nin kuşundaki mavi en sevdiğim renk zaten
Muhabbet kuşuna yakışan 2 renk var. Ya Anıl'ın ki gibi yada Türe'nin ki gibi. Türe'nin kuşundaki mavi en sevdiğim renk zaten
ahmetkartal Üye Anti-Okul' Alıntı: Muhabbet kuşuna yakışan 2 renk var. Ya Anıl'ın ki gibi yada Türe'nin ki gibi. Türe'nin kuşundaki mavi en sevdiğim renk zaten Genişletmek için tıkla ... bizim kuş yetimmi
Anti-Okul' Alıntı: Muhabbet kuşuna yakışan 2 renk var. Ya Anıl'ın ki gibi yada Türe'nin ki gibi. Türe'nin kuşundaki mavi en sevdiğim renk zaten Genişletmek için tıkla ... bizim kuş yetimmi
Uhops Üye ahmetkartal' Alıntı: bizim kuş yetimmi Genişletmek için tıkla ... Bilmem bi fotoğraf yolla bakalım
ahmetkartal Üye Anti-Okul' Alıntı: Bilmem bi fotoğraf yolla bakalım Genişletmek için tıkla ... Birinci sayfaya bak
Uhops Üye Türe' Alıntı: Ben mavi yakıştırıyorum muhabbetlere Napıyon sen bile diyo hayvan Genişletmek için tıkla ... Bizim ki kelime konuşmadan uçup gitti yuvadan rahmetli ;(;(
Türe' Alıntı: Ben mavi yakıştırıyorum muhabbetlere Napıyon sen bile diyo hayvan Genişletmek için tıkla ... Bizim ki kelime konuşmadan uçup gitti yuvadan rahmetli ;(;(
ahmetkartal Üye Türe' Alıntı: Ben mavi yakıştırıyorum muhabbetlere Napıyon sen bile diyo hayvan Genişletmek için tıkla ... Kac günde öğrendi
Türe' Alıntı: Ben mavi yakıştırıyorum muhabbetlere Napıyon sen bile diyo hayvan Genişletmek için tıkla ... Kac günde öğrendi
Uhops Üye ahmetkartal' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda benimki beni görünce rahat durmadığından anca bukadar çektimBu arada hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... 10 üzerinden 7
ahmetkartal' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda benimki beni görünce rahat durmadığından anca bukadar çektimBu arada hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... 10 üzerinden 7
ahmetkartal Üye Türe' Alıntı: Bilmem ki saptamadım Genişletmek için tıkla ... Birde ben deneyim bakalım bizimkide öğrencekmi baska neler biliyor
Türe' Alıntı: Bilmem ki saptamadım Genişletmek için tıkla ... Birde ben deneyim bakalım bizimkide öğrencekmi baska neler biliyor
ahmetkartal Üye Türe' Alıntı: Çiko, Çikoş, bebeğim, kuşko, kuş, ay canım benim, cok şükür, aşkım, sabiş, huyt vb. Genişletmek için tıkla ... Ay canım benim derken cekip atsana sizin kus da yetenek var
Türe' Alıntı: Çiko, Çikoş, bebeğim, kuşko, kuş, ay canım benim, cok şükür, aşkım, sabiş, huyt vb. Genişletmek için tıkla ... Ay canım benim derken cekip atsana sizin kus da yetenek var