İşte tüm ihtişamıyla LG g3

Sponsorlu Bağlantılar

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
İşte tüm ihtişamıyla LG g3
Güney Koreli teknoloji devi LG Elektronics Android platformu altında son dönemde ürettiği Nexus 4-5 ve Lg G2 modelleriyle başarılı satışlara imza atmış ve akıllı telefon sektöründe popülaritesini arttırmıştı.

Son dönemin en çok merak edilen Android telefonu ise Lg G2′nin devamı niteliğini taşıyan Lg G3 28 Mayıs’ta düzenlenecek bir etkinlikle aralarında İstanbul’un da bulunduğu bir çok dünya şehri ile aynı anda resmi duyurusu yapılacak. Lg G3′ün sızan teknik özelliklerine bakacak olursak:

• Fırçalanmış Metal Görünümlü Gövde
  • 5.5″ QHD IPS Ekran
  • Qualcomm Snapdragon 805 chipset
  • 3 GB RAM
  • 13 MP kamera + OİS desteği
  • 4 K Çözünürlüklü Video Kaydı
Ülkemizde de bir çok kullanıcı tarafından merakla beklenen LG Elektronics’in yeni Android amiral gemisi Lg G3′ün sızan basın görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

ozakin70

ozakin70

Üye
İhtişam olmasın o ;) metal görünümlü fırcalanmıs plastik olunca iştisam oluyor o heralde ;)

fk555897

fk555897

Üye
Donanım güzel ama incelemeler çıksın anlarız. Böyle bir donanımdan kötü performans beklenmez ama.

enterneoll

enterneoll

Üye
ekran qhd çıkarsa benim için hayal kırıklığı olur ve bu teknik özellikler doğru değil sanırım daha açıklanmadı sadece görseller paylaşıldı

Invoke

Invoke

Üye
Şu caps locku kapatın da yazın.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Süper

marist

marist

Üye
Muhteşem... :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Muhtesem. Lg Samsungun yerini almali bence

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve Kontrol
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İlk iki kelimeden sonra nicki okumuşum :ah

KayraBey

KayraBey

Üye
O sayfa konu sahibine ait galiba :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Benim icin 5.5 inc dezavantaj 5inc olsaydi gozu kapali alirdim birde insallah hafiza karti destegivardir

mürteza16

mürteza16

Üye
Dünyanın en iyi telefonu denilebilir.

Üst Alt