Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte Symbian Belle (Video eklendi!)
Sponsorlu Bağlantılar
_ardaa
Üye
yalnız ikinci video arapça aynı eleman çekmemiş aniden tüm nokia çalışanları belle sızdırmaya mı başladı yoksa bunlar testerlar için sunulan belle mi tester videoları mı merak ettim.
yalnız ikinci video arapça aynı eleman çekmemiş aniden tüm nokia çalışanları belle sızdırmaya mı başladı yoksa bunlar testerlar için sunulan belle mi tester videoları mı merak ettim.
testerların yükledikleri video, biri aynı zamanda nokia çalışanı
_ardaa
Üye
o zaman beta testleri yapılıyor anna'dan daha erken başlandı gibi sürpriz şekilde bu seneye yetişebilme ihtimali var o zaman
pRime.
Üye
Konu Sahibi
evet ve bence bu sene asıl belle ile uğraşıldı. anna'dan hemen sonra yıl başına doğru güncelleme yapabilirler ya da hasan'ın dediği gibi şubat gibi
Cruzer_Contour
Üye
nokia stratejik anlamda sessizce ilerleyişini sürdürürken bir çok müşterisini kaybediyor ama böyle şeyler ortaya çıktıkça kullanıcılar rahat bir nefes alıyor...
nonamex
Üye
Aralıkta gelir gibime geliyor.
uribaju
Üye
araplarda acayip bir sevda var zaten nokiaya karsi
bugli
Üye
kucuk bir ihtimal agustos sonunda anna dan hemen sonra gelebilir demis eleman. bana kalirsa agustos sonunda gelmezse nokia yine erteleye erteleye delirticek bizi
Cruzer_Contour
Üye
resmi açıklama varmı da yok ağustos yok şu zaman diye konuşuyoruz?
sadece varsayımlar dostum ben hiç mi hiç emin değilim ne zaman çıkacağından ben videoyu yükleyen nokia çalışanının sözüne dayanarak konuşuyorum, bu sene içinde çıkabileceğini söyledi.
ya ben kesin konuşmuyorumki kimseye de inanın demiyorum. dur hatta konuya ekleme yapayım nokia'dan başka kaynakları inanmayın diye
bugli
Üye
yani kusura bakma ama son 10 mesaj icinde neredeyse herkes farkli bir tahminde bulunmus, bunu gorup de umutlanan adamin aklindan suphe ederim videolar cikmaya basladi yakinda nokiadan bir aciklama gelir