İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
yalnız ikinci video arapça aynı eleman çekmemiş aniden tüm nokia çalışanları belle sızdırmaya mı başladı yoksa bunlar testerlar için sunulan belle mi tester videoları mı merak ettim.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
yalnız ikinci video arapça aynı eleman çekmemiş aniden tüm nokia çalışanları belle sızdırmaya mı başladı yoksa bunlar testerlar için sunulan belle mi tester videoları mı merak ettim.
testerların yükledikleri video, biri aynı zamanda nokia çalışanı :)

_ardaa

_ardaa

Üye
o zaman beta testleri yapılıyor anna'dan daha erken başlandı gibi sürpriz şekilde bu seneye yetişebilme ihtimali var o zaman:)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
evet ve bence bu sene asıl belle ile uğraşıldı. anna'dan hemen sonra yıl başına doğru güncelleme yapabilirler ya da hasan'ın dediği gibi şubat gibi :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nokia stratejik anlamda sessizce ilerleyişini sürdürürken bir çok müşterisini kaybediyor ama böyle şeyler ortaya çıktıkça kullanıcılar rahat bir nefes alıyor...

nonamex

Üye
Aralıkta gelir gibime geliyor.

uribaju

uribaju

Üye
araplarda acayip bir sevda var zaten nokiaya karsi

bugli

Üye
kucuk bir ihtimal agustos sonunda anna dan hemen sonra gelebilir demis eleman. bana kalirsa agustos sonunda gelmezse nokia yine erteleye erteleye delirticek bizi

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
resmi açıklama varmı da yok ağustos yok şu zaman diye konuşuyoruz?

uribaju

uribaju

Üye
eylule kadar yolu var bence yani n9 cikana kadar

_ardaa

_ardaa

Üye
...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
resmi açıklama varmı da yok ağustos yok şu zaman diye konuşuyoruz?
sadece varsayımlar dostum ben hiç mi hiç emin değilim ne zaman çıkacağından :D ben videoyu yükleyen nokia çalışanının sözüne dayanarak konuşuyorum, bu sene içinde çıkabileceğini söyledi.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
belle den bahsediyorsun değilmi?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Evet. Bence De Bu Yıl Çıkar.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şimdi iyi hoş konuşuyorsunuz konuşmayın demiyorum ama böyle deyipte milleti umutlandırmanın anlamı ne?

uribaju

uribaju

Üye
anna çıkmasın belle çıksın en iyisi zaten sızacağı kadar sızdı anna :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
şimdi iyi hoş konuşuyorsunuz konuşmayın demiyorum ama böyle deyipte milleti umutlandırmanın anlamı ne?
ya ben kesin konuşmuyorumki kimseye de inanın demiyorum. dur hatta konuya ekleme yapayım nokia'dan başka kaynakları inanmayın diye :oke:

bugli

Üye
yani kusura bakma ama son 10 mesaj icinde neredeyse herkes farkli bir tahminde bulunmus, bunu gorup de umutlanan adamin aklindan suphe ederim :D videolar cikmaya basladi yakinda nokiadan bir aciklama gelir

Üst Alt