Iste Super bır Java Dosya yonetıcı (jAVa)

kce

Üye
sağol

buraq24

Üye
6300 hata veriyor c ile e dosyalarına giremiyorum

djkamer

Üye
Yhaa Sana Sunu Dıyım Bakk Bu Programı Onlarca Kez ındırdım ındırdım Yukledım Olmadı Artık Umıdeı Kestım Son Kez Senın Dedıgını Yaptım Sen Dehasın Yemın Ederım Bakkk Yhhhaaaaa Allllahhh Razı Olsun Yhaa Allah Ne Muradın Varsa Versın Sevdın Varsa Bı Omur Boyu Onunla Bırlıkte Ol Allah Senı Herkezden Once Aılene Bagısalsın Yha

Konu Sahibi
Saolasın Kardeş Cümnemize ...

djkamer

Üye
kardesım bıde bunun gbı mobyexpoler war onun son surum turkce jar dosyasını bulablırmısın ?

djkamer

Üye
ama turkce olmasını cok ısterdım aradım ama sıs uzantılı

Not: Programın duzgun calısması ıcın once programın uygulama erısımınden tum menulere her zaman sor dıye secıoruz yalnızca /uygulama erisimi/iletisim/baglantı/her zaman izinli diyoruz..

bunu nasıl yapıyoruz nasıl izin verecez???

altay_42

Üye
bilader bu proğram hiç düzgün çalışmıyor

ya kardeş çok güzel de benim tel 5610 ve bu tür proglarda ne yapsam erişilsinmi diyor işte güvenli olmayan yerden fln diyor ben böyle hep evet mi dicem?? yardım

Konu Sahibi
ya kardeş çok güzel de benim tel 5610 ve bu tür proglarda ne yapsam erişilsinmi diyor işte güvenli olmayan yerden fln diyor ben böyle hep evet mi dicem?? yardım
evet hep evet dıceksın eger demessen uygulama erısımı hatası alırsın

neckles

Üye
helboy kardeş bi kaç sorum olcak msn ekleyip yardımcı olursan sevinirim emrekaragulle@windowslive.com

--------------- Ekleme ---------------

Not: Programın duzgun calısması ıcın once programın uygulama erısımınden tum menulere her zaman sor dıye secıoruz yalnızca /uygulama erisimi/iletisim/baglantı/her zaman izinli diyoruz..
Bunu nasıl yapıcaz anlatırmısınız 6288 modelim