Işte Sonyericsson K800..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Valla fakemidir bilmem amma çok süper bi karizması var..

RockFord Fosgate

Üye
tıp guzel ama fake oldugu gercegı war:)))

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ewet görunuşu canlı tel.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Jan 27 2006, 10&#58;44 PM) [post=265245]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Bu fake resimleri yapanlar tasarım mühendisi olmalı. Bunların yaptığını Diplomalı tasarımcılar yapamıyor..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
yada direk olarak sony ericssonda işe başlamalılar

RockFord Fosgate

Üye
bencede cunku pıyasayı ve ınsanların ısteklerını daha ııyı bılıyolar:))))

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 28 2006, 01&#58;02 AM) [post=265335]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Jan 27 2006, 10&#58;44 PM) [post=265245]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Bu fake resimleri yapanlar tasarım mühendisi olmalı. Bunların yaptığını Diplomalı tasarımcılar yapamıyor..
[/b][/quote]
doğru söylüyorsun..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla bunlar internete sızdırılmış resimler resmi birşey yok yani şuan için ama yakın zamanda belli olur ne olduğu..

RockFord Fosgate

Üye
ınsalah dogrudur cunku baya guzele benzıyo buradan:))

teknode

Üye
bu alet çıkarsa süper olur arkadaşlar.birde işletim sistemi symbian olursa o zaman görürüm nokıacıları

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
işte bir cıg kopmuş olucak bu sekilde heheheheheheh

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
valla beni tanıyanlar bilir sıkı bie SE bağımlısıydım ama artık Se dan midem bulanıyo mideemm ....

iceboy

iceboy

Üye
Ilk photolarla son 3 photo birbirine uyusmuyor. SE&#39;nin sitesinde de boyle bilgi yok gerci&#33;

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Feb 4 2006, 06&#58;56 PM) [post=271505]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ilk photolarla son 3 photo birbirine uyusmuyor. SE&#39;nin sitesinde de boyle bilgi yok gerci&#33;
[/b][/quote]

bende onun gibi bise diyecektim ekran resminin altındakiyle ustundeki tel farklı

teknode

Üye
arkadaşlar eğer böyle bir telefon tanıtılacaksa 1 marta kadar tanıtılır bekleyelim ve görelim ( 1mart cebit)

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(®BiGDeViL® &#064; Feb 4 2006, 06&#58;46 PM) [post=271495]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
valla beni tanıyanlar bilir sıkı bie SE bağımlısıydım ama artık Se dan midem bulanıyo mideemm ....
[/b][/quote]
Hayrola bigdewil sen azılı se fanatiğiydin ne oldu ki?

Vassili

Üye
W900i İs King

free

free

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Feb 5 2006, 03&#58;52 PM) [post=272287]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(®BiGDeViL® &#064; Feb 4 2006, 06&#58;46 PM) [post=271495]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Hayrola bigdewil sen azılı se fanatiğiydin ne oldu ki?
[/b][/quote]
bigdevil se ürünlerini beğenmiyor diye biliyorum ben
en son 3230 alacağım diyordu yanılmıyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...