İşte size java msn üstelik titreşimli 24 saat 1 kontör türkçe ve programlar

Sponsorlu Bağlantılar

elmyra

Üye
UMARIM SU ANDA BU YAZILARIMI GÖREN BİRİ VARDIR ARKADASLAR 6300 KULLANIYORUM EBUDDY ATTIM TELEFONA AMA ACILMIYOR S,İMDİ NE YAPMAM LAZIM FITIK OLCAM HATTA OLDUM YAV İMDATT HELP HELP YARDIM EDİN UŞAKLAR :ddddd

--------------- Ekleme ---------------

Sanırsama sesimi duyan yok. Pardon yazılarımı gören yok galiba :

Sesimi duyan sanırm yavvvvvvvvvvvvvv:s

genel sartlardaa ekran boyutu hariç bütün java programlar olur
e budy güzel bir program uygun versiyonu bulurda yüklersen calışır (öncelikle eski proyu kaldırıp yerine uygun versiyonu kurarsan senin için daha iyi olur)

24 saatte 1 kontör muhabbbetine gelirsek yalan arkadaslaarr inannmayın böyle seylere bu bir veri alışverişidir ne kadar cok yazarnız karsıdan gelirse o kadar cok kontörünüz gider ama java prolar daha hafiftir biraz daha az yer tlfnun kasmas o başka mesele

vermiş olduğun e budyye gelirce çokta masum bir program değil teferruatlıdır ve cok kontör yer avatarından kişi listesine coklu görüşmeden titresim göndermeye smiley güncellemeye kadarr her özeliği varrr bu kadar özellikte tek kontör yemiyor merak etmee :oke::oke::oke::oke:

yabanci_024

Üye
samsung sgh m620 kullanıyorum bu tlf msn programı alıyomu alıyosa bana yardımcı olurmusunuz

beaktiful

Üye
bende olmadı samsung m620 var bende çalışmadı neden olabilir ^o):islik

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Geçen Budy de Msnmi Açtığım An 5 Kontür Giti:)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
genel sartlardaa ekran boyutu hariç bütün java programlar olur
e budy güzel bir program uygun versiyonu bulurda yüklersen calışır (öncelikle eski proyu kaldırıp yerine uygun versiyonu kurarsan senin için daha iyi olur)

24 saatte 1 kontör muhabbbetine gelirsek yalan arkadaslaarr inannmayın böyle seylere bu bir veri alışverişidir ne kadar cok yazarnız karsıdan gelirse o kadar cok kontörünüz gider ama java prolar daha hafiftir biraz daha az yer tlfnun kasmas o başka mesele

vermiş olduğun e budyye gelirce çokta masum bir program değil teferruatlıdır ve cok kontör yer avatarından kişi listesine coklu görüşmeden titresim göndermeye smiley güncellemeye kadarr her özeliği varrr bu kadar özellikte tek kontör yemiyor merak etmee :oke::oke::oke::oke:

Valla tek düzgün yorum.. Teşekkürler :oke:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:(1 kontor mü değil mi?

kezzman

Üye
yahu nerden indiriyonuz ben indiremedim hata diyor yardım edin

megaster

Üye
bende 100 kb 1 knt yaptırdım operatöre ama 1 saatte 4 knt gitti o nasıl oluyor??..

neziremir2

Üye
sağol ama türkçe olan çalışmıyo

thoskiyanche

Üye
kardeşim kullanıyor..günlük 1 kontöre geliyor ama haftada 7 gidiyor..Haftalık kayıt oluyorsun..öle bir gün girip bir gün girmemek olmuyo..

suskun_21

suskun_21

Üye
denıyelım bakalım

mesut1977

mesut1977

Üye
internet bağlantısıyla bağlanın daha az kontor gidiyor

YuRTcU

YuRTcU

Üye
bende kanka msn var oda 1 kontür gidiyo gir cık. metin senın msn adresini ekledim sende baska isime yarıyacak program varsa gönderirsin ordan

Şarklı

Üye
şimdi çelişkide kaldım bu prog. gerçekten 24saati 1kontör mü?

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
Teşekkür ederim çalışıo ama 100kb 1kontör kontör bazen gitmiyor ama sonradan kesiyorlar.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
arkadaş hangisi 24 saatte 1 kontör?

kun agüero

kun agüero

Üye
bende indircemde biri diyor bir kontör biri diyor değil hangisi doğru bilmiyorum

verver

Kapalı Hesap
sağol kardesim emğine sağlık

34343436

Üye
kardeşim eminsin dimi 24 saat 1 kontör

pc_facker

Üye
öncelikle tşkler sonunda sağlam 1 tane eng dilli olsa çalışan buldum ben ebuddy i indirdim saolasın kardeş

telim 6300 saolasın

Üst Alt