Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte size java msn üstelik titreşimli 24 saat 1 kontör türkçe ve programlar
Sponsorlu Bağlantılar
fth_kexin
Üye
emegine saglık karrdesssss
--------------- Ekleme ---------------
sagolasın kardesss emegine saglıkk
dj_clupturk
Üye
yaa kardeşler bende 3500c var ama bu gprs ayarlarını felan yaptım hıc olmuo ınternete gırmıyor nasıl olacak bır yardımm edın
dmork
Üye
saol
burakasker57
Üye
kardeş mp3 ses yükseltmeye girmiyor yardım edermisin¿
clubbemol
Üye
ya beyler bende öyle yaptım yani ayarlarını falan yaptım şöyle birşey var msn e gipipte birşey yapmazsanız 24 saat 1 knk ama konuşur sanız falan gidiyor ben annemin telefonunfa girdim baya açık kaldı 1 knk gitti sonra birkaç kişiyle konuştum 149 knk den 120 ye indi birdaha telefonu alamadım (((((((8
o0o35ksk35o0o
Üye
ya en üsttekini indirdim ama hangi dosyayı telefona atcam
yurttas_35
Üye
peki gprs ayarını nasıl 100 kb 1 kont yapıcaz arkadaşım. onu da anlatırsan sevinirim
umutcaa_89
Üye
teşekürler güzelde dostum ama 2 link kırık
batmanlee7272
Üye
saool kardeşş
gülen35
Üye
arkdşlar bu gprs ayarları nasıl oluo önce paket veriye abone olun dio ne yapmam gerek 6300 kullanıorum şimdiden teşekkürler....
Bende bunu merak ettim , cevap verebilecek olan var mı ?
Taka99
Üye
Arkadaşım şu mp3'ün sesini yükseltme telefona zarar verio mu hani ericsonlarda hoparlörün bi ayarıyla oynusunda daha çok ses çıkıyo ya,ondan sonra da patlayabiliyo ya bundada öle bi risk var mı?..
New Life
Üye
saol
dglysf
Üye
vodafone da artık 150 kb 1 kontör ama ikide bir girip cıkarsan devamlı gider kontör ama 150 kb asmassan 1 knt :d
amelerız
Üye
saol
pro_
Üye
yav git 24 saat 1 kontor olurmu hiç
bjkssaracus
Üye
Sağol bjk li kardeş eyvallah... Sihayyyy ,
--------------- Ekleme ---------------
SAĞOL BEŞİKTAŞ'LI KARDEŞ EN BÜYÜK VE TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ
RocK_FaTiH