Snazzy
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım bence sen konuyu okumamışsın bana boşuna bunları söyluyorsunyeter !
inanacak birşeyi olmayan insan çaresizlik anlarında ya kendine yada çevresine zarar verir. allah var yada yok. kitap doğru yada yanlış. Banane, Sanane. insanların toplum düzenine uyması yasalardan çok diniyle alakalıdır. seni toplum düzenini bozmamaya, kamuya açık alanda halkı endişe ve korkuya düşürmemeye davet ediyorum. Senin laftan anlamayacagın belli. ne halin varsa gör, seni allaha havale ediyorum.
Tabikide ben burda hani bir arkadaşımız " Kuranı muhammed yazdı " derken onunla alay etmek için yazdım.Yani madem uyduruyor madem peygamber efendimiz yalancı 571 yılında bu gerçeği nasıl biliyor demek istedim.571 yılında doğan birinin atıpda bu kadar tuturması hayret verici deilde peygamzber efendimiz deseydin daha ii olurdu
arkadaşım beni yanlış anladı sanırım ondan böyle yazdıErol kardes Allah var yada yok, kuran dogru yada yanlis banane sanane seklindeki elestiri hic hos olmamis. Anladigim kadariyla ofkeyle yazmissin. Kardes bilhassa ofke aninda cok dikkatli olmak lazimdir. Cunki seytanin guclu oldugu ve insanin imanını almak icin cabaladigi zaman ofke anindaki zamandir. Ornekler cogaltilabilir. Su sekilde yazsan daha iyi olur. Allah vardir ve tekdir. Kuran gercektir ve haktir. isteyen inanir isteyen inanmaz. Bize dusen dini dogru teblig etmek lazimdir. Asra andolsunki insan ziyandadir. Sabrı ve hakki teblig edenler haric (ayeti kerime). kusurum olduysa affola
kimyasal elementler dünyanın oluşumundan beri zaten dünyadaydı her elementi alıp mikronluk mikroskoplarda incelediğinizde içinde hepsinin gaz olduğunu zaten görürsünüz. şimdi gelelim sizin teorinize 571 yılında doğan birinin bunu bilmemesi doğru çok saçma olurdu çünkü aynısı incil ve tevratta zaten geçiyor hatta onlarında yalan olmalarına rağmen..Biz demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır. Bu, Allah'ın dinine ve peygamberlerine görmeden yardım edenleri belirlemesi içindir. Şüphesiz Allah kuvvetlidir, daima üstündür. (Hadid - 25)
Halbuki biz demiri yerden çıkartıyoruz dimi arkadaşlar.Ama kuranda indirdik diyor.Demir aslında süper novaların kalıntısıdır.Süper novalar videoda da seyredeceğınız gibi içindeki demir miktarı belli bir oranı aşınca patlar ve kalıntıları yer yüzüne meteor şeklinde yağar.İşte size bilimsel bir kanıt googledan araştırabilirsiniz altda videoyu da vereceğim.Eminim bunu çoğumuz bilmiyoruz 571 yılında doğan birinin atıpda bu kadar tuturması hayret verici
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım videoyu izle ondan sonra cevap ver bana.Tabiki her elementın yapı taşı gazdır.Ama niye bu bakır indirildi yada çelik indirildi demedide demir indirildi dendi.Zaten incil ve tevratta hakdır onlar değişti evet ama demekki bazı ayetleri orjinal kalmış.Bu söylediğin ayetteki ispatı çürütmüyor.Ayrıca iki denizin sularının birbirine karışmamasını da çürütmezkimyasal elementler dünyanın oluşumundan beri zaten dünyadaydı her elementi alıp mikronluk mikroskoplarda incelediğinizde içinde hepsinin gaz olduğunu zaten görürsünüz. şimdi gelelim sizin teorinize 571 yılında doğan birinin bunu bilmemesi doğru çok saçma olurdu çünkü aynısı incil ve tevratta zaten geçiyor hatta onlarında yalan olmalarına rağmen..
düzenlemeden önceki yazını gördümkuranda karışmaz deniyo ben karışır diyorum zaten ordada tuz tatlı suya geçer demişim bunada difüzyon denir..
Yok arkadaşım yerden göğe kadar haklısın ben o arkadaşı ikna etmek için değil formda belki kafası karışmış olan arkadaşlarımıza bişiler göstermek için açtım bu konuyu.Açık Açık hadid suresinde biz demiri indirdik diyor arkadaş bize herşeyın gazdan olduğu belliydı zaten diyor.O yıllarda bırakın Süper novaların bilinmesini dünyanın tepsi gibi olduğu sanılırdı tevratdan bakmıştır incilden bakmıştır diyor hz muhammed okuma yazma bilmiyordu bilearkadalar bakın biz zaten inanıyoruz inanmayıp hala konuşanalr kendileri bilir diğer konu bi sonuca varılmadığı için kapatıldı artık gereksiz buluyorum bu konuları çünkü ben inanıyorum ve kimse benim fikirlerimi değiştiremez he o inanmayan arkadaşında düşünceleri değişmez site bugünlerde böyle konularla çok doldu kimse beni yanlış anlamasın!
Yok arkadaşım yerden göğe kadar haklısın ben o arkadaşı ikna etmek için değil formda belki kafası karışmış olan arkadaşlarımıza bişiler göstermek için açtım bu konuyu.Açık Açık hadid suresinde biz demiri indirdik diyor arkadaş bize herşeyın gazdan olduğu belliydı zaten diyor.O yıllarda bırakın Süper novaların bilinmesini dünyanın tepsi gibi olduğu sanılırdı tevratdan bakmıştır incilden bakmıştır diyor hz muhammed okuma yazma bilmiyordu bileGerçeği görmemekde ısrar ediyor bide bir türlü koyamadı şu belgeleri ee daha ne dersin ki bu adama sen zaten herşey bariz ortada
hep söyledim bunu o kapatılan konudada, kanıtlarıyla belgeleriyle bi yazı koyunca konu farklı yöne çekiliyo oluyo ama halbuki ben size gerçekleri koyuyorum, elinize somut bilgi veren bilimle hareket ediyorum, kuran size somut bişey yada bi bilgi veriyomu vermiyo, suyun karışması olayınıda anlattım, muhammed efendinizin nasıl peygamberliğini ilan ettiğinide, hatta tam türklere olan düşmanlığıyla ilgili hadisleride koyucaktım ama sağolun konuyu kapattınız..Arkadaş kur'an-i kerim üzerinde bir çalışma yürütmüş ve bu konuda oldukça çalışkan davranmış.. Bu yönden onu takdir ediyorum, fakat diğer konunun kilitlenmesine kendi sebep olmuştur, terbiye sınırlarını zorladığı için. Umarız bu tavrı bu konuda da devam etmez çünkü arkadaş kanıtlayamadığı konularda konuyu başka yönlere çekiyor, forumumuzda bu tarz basit tartışmalara izin vermiyoruz arkadaşlar, iyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?